Аграрний тиждень. Україна
» Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
» Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»

Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»


На сьогодні найбільш ефективним способом ведення господарства у галузі молочного скотарства Львівщини є створення сімейних ферм та кооперативів. Про це 22 травня, під час робочої поїздки до Львівської області повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

«Створення сімейних ферм та кооперативів є одним з головних напрямків розвитку галузі. Тому допомога Уряду у вигляді дотацій в обсязі 1 млрд. грн. буде спрямована саме на підтримку одноосібників в галузі тваринництва, в тому числі і Львівської області», - повідомив Міністр.

Окрім того, зазначив очільник Мінагрополітики, задля забезпечення рентабельності ведення малого бізнесу на селі у галузі молочного скотарства, важливим питанням залишається проблема реалізації.

«На сьогодні пріоритетним питанням є розвиток переробних підприємств у регіонах, аби вирощена продукція відразу могла йти у виробництво і давати прибуток. Окрім того, вступ до Зони вільної торгівлі з Євросоюзом, де Україна отримала дозвіл експортувати, в тому числі і молочну продукцію, дасть нові можливості розвитку цього регіону та поштовх до його економічного зростання», - відмітив Микола Присяжнюк.





Схожі новини
  • Кооперативи та сімейні ферми сприятимуть підвищенню закупівельних цін на молоко
  • У 2013 році буде збережено бюджетну підтримку розвитку тваринництва та кооперативного руху на селі
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток малих підприємств на селі є стимулом до соціального зростання регіонів»
  • Присяжнюк: «Підтримка одноосібників полягатиме не в розмірі дотацій, а в їх ефективному використанні»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.