Аграрний тиждень. Україна
» » Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів
» » Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів

    Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів


    Продукт харчування* Кг/люд.**
     в рік
    Вартість місячної норми споживання та її зміна, грн
    Вартість станом на 05.02.2013 р. Зростання
    (- зниження)
    за тиждень
    Зростання
    (- зниження)
     з початку року
    Зростання
    (- зниження) за рік (до 07.02.2012 р.)
    Хлібобулочні вироби та борошно:  
    Хліб з борошна вищого гатунку 31 12,84 0,00 0,00 -0,21
    Хліб житньо-пшеничний 39 14,40 0,00 0,03 -0,33
    Батон 31 16,97 0,00 0,03 -0,75
    Борошно вищого гатунку 9 3,07 0,01 0,01 -0,11
    Всього по групі   47,28 0,01 0,07 -1,40
    Крупи:          
    Макарони 4 1,93 0,00 0,00 -0,13
    Крупа гречана 2 1,57 0,00 -0,02 -0,20
    Крупа рисова 2,5 1,50 0,00 0,00 н/д
    Крупа манна 0,5 0,39 0,00 0,00 -0,04
    Крупа вівсяна 1,1 0,21 0,00 0,00 -0,01
    Пшоно 1 0,67 0,00 0,00 -0,07
    Всього по групі   6,27 0,00 -0,01 1,04
    Овочі:          
    Картопля 95 14,09 0,16 0,71 -1,58
    Капуста 28 5,11 0,02 0,14 1,94
    Морква 9 2,03 0,01 0,03 -0,07
    Буряк 9 1,66 0,01 0,07 -0,27
    Цибуля 10 1,51 0,01 0,06 -0,33
    Томати 12,5 16,48 0,38 3,74 -2,83
    Огірки 12,5 17,16 0,36 3,51 -5,93
    Всього по групі   58,03 0,95 8,26 -9,07
    Фрукти:          
    Яблука 60 25,25 0,20 0,95 -6,15
    Всього по групі   25,25 0,20 0,95 -6,15
    М'ясопродукти:           
    Яловичина 14 49,62 0,02 0,01 -3,98
    Свинина 8 27,43 -0,01 -0,01 -1,50
    Сало 2 3,41 0,00 0,03 -0,15
    Ковбаса варена 9 31,15 0,03 0,03 -1,63
    Птиця (птахофабрика) 12 21,34 0,07 0,06 0,01
    Всього по групі   132,95 0,12 0,12 -7,26
    Молокопродукти:          
    Молоко, л 121 68,47 0,30 0,50 -3,83
    Масло 5 22,41 0,00 -0,02 -1,37
    Сир твердий 3,5 15,32 0,01 0,01 н/д
    Сир м'який, 9% 10 24,69 -0,03 -0,07 -3,08
    Сметана 5 7,94 0,00 0,02 -0,73
    Всього по групі   138,83 0,28 0,44 6,30
    Рибопродукти:          
    Риба жива 7 11,87 0,04 0,09 -0,28
    Всього по групі   11,87 0,04 0,09 -0,28
               
    Яйця, шт. 220 14,70 0,07 0,46 -1,39
    Олія, л 7,7 9,06 0,01 0,01 -0,27
    Цукор 24 12,02 -0,06 -0,24 -1,76
    ВСЬОГО 456,26 1,62 10,15 -37,03***
               
    * Для розрахунку вартості всього набору при наявності двох однотипних товарів у певній групі продуктів харчування брались до уваги середні ціни на такі продукти: хліб з борошна пшеничного вищого ґатунку, яловичина (тазостегнова частина), свинина з кісткою (відруби стегна), ковбаса варена вищого сорту, сметана жирністю 20%  та  яйця курей (І категорії).
    ** Норми для працездатного населення, затверджені постановою КМУ від 14 квітня 2000 року №656
    *** Зміна сукупної вартості розрахована без включення сиру твердого та рису, які не обстежувались минулого року.





    Схожі новини
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • Середні рівні цін по обласних центрах України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів


Продукт харчування* Кг/люд.**
 в рік
Вартість місячної норми споживання та її зміна, грн
Вартість станом на 05.02.2013 р. Зростання
(- зниження)
за тиждень
Зростання
(- зниження)
 з початку року
Зростання
(- зниження) за рік (до 07.02.2012 р.)
Хлібобулочні вироби та борошно:  
Хліб з борошна вищого гатунку 31 12,84 0,00 0,00 -0,21
Хліб житньо-пшеничний 39 14,40 0,00 0,03 -0,33
Батон 31 16,97 0,00 0,03 -0,75
Борошно вищого гатунку 9 3,07 0,01 0,01 -0,11
Всього по групі   47,28 0,01 0,07 -1,40
Крупи:          
Макарони 4 1,93 0,00 0,00 -0,13
Крупа гречана 2 1,57 0,00 -0,02 -0,20
Крупа рисова 2,5 1,50 0,00 0,00 н/д
Крупа манна 0,5 0,39 0,00 0,00 -0,04
Крупа вівсяна 1,1 0,21 0,00 0,00 -0,01
Пшоно 1 0,67 0,00 0,00 -0,07
Всього по групі   6,27 0,00 -0,01 1,04
Овочі:          
Картопля 95 14,09 0,16 0,71 -1,58
Капуста 28 5,11 0,02 0,14 1,94
Морква 9 2,03 0,01 0,03 -0,07
Буряк 9 1,66 0,01 0,07 -0,27
Цибуля 10 1,51 0,01 0,06 -0,33
Томати 12,5 16,48 0,38 3,74 -2,83
Огірки 12,5 17,16 0,36 3,51 -5,93
Всього по групі   58,03 0,95 8,26 -9,07
Фрукти:          
Яблука 60 25,25 0,20 0,95 -6,15
Всього по групі   25,25 0,20 0,95 -6,15
М'ясопродукти:           
Яловичина 14 49,62 0,02 0,01 -3,98
Свинина 8 27,43 -0,01 -0,01 -1,50
Сало 2 3,41 0,00 0,03 -0,15
Ковбаса варена 9 31,15 0,03 0,03 -1,63
Птиця (птахофабрика) 12 21,34 0,07 0,06 0,01
Всього по групі   132,95 0,12 0,12 -7,26
Молокопродукти:          
Молоко, л 121 68,47 0,30 0,50 -3,83
Масло 5 22,41 0,00 -0,02 -1,37
Сир твердий 3,5 15,32 0,01 0,01 н/д
Сир м'який, 9% 10 24,69 -0,03 -0,07 -3,08
Сметана 5 7,94 0,00 0,02 -0,73
Всього по групі   138,83 0,28 0,44 6,30
Рибопродукти:          
Риба жива 7 11,87 0,04 0,09 -0,28
Всього по групі   11,87 0,04 0,09 -0,28
           
Яйця, шт. 220 14,70 0,07 0,46 -1,39
Олія, л 7,7 9,06 0,01 0,01 -0,27
Цукор 24 12,02 -0,06 -0,24 -1,76
ВСЬОГО 456,26 1,62 10,15 -37,03***
           
* Для розрахунку вартості всього набору при наявності двох однотипних товарів у певній групі продуктів харчування брались до уваги середні ціни на такі продукти: хліб з борошна пшеничного вищого ґатунку, яловичина (тазостегнова частина), свинина з кісткою (відруби стегна), ковбаса варена вищого сорту, сметана жирністю 20%  та  яйця курей (І категорії).
** Норми для працездатного населення, затверджені постановою КМУ від 14 квітня 2000 року №656
*** Зміна сукупної вартості розрахована без включення сиру твердого та рису, які не обстежувались минулого року.





Схожі новини
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • Аналіз зміни вартості 32-х обстежуваних продуктів
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • Середні рівні цін по обласних центрах України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.