Аграрний тиждень. Україна
» » » Середні рівні цін по обласних центрах України
» » » Середні рівні цін по обласних центрах України

    Середні рівні цін по обласних центрах України


     

    Середні рівні цін по обласних центрах України СТАНОМ на                              9 листопада 2011 з 2 листопада 2011 р.:

    Продукти, ціна на які НЕ ЗМІНИЛАСЬ

    • Яйця – 8,3 грн/10 шт

     

     

    Продукти, ціна на які ЗНИЗИЛАСЬ

    • Хліб з борошна вищого ґатунку – на 5,2% (з 5,6 до 5,3 грн/кг)
    • Хліб житньо-пшеничний – на 4,4% (з 4,8 до 4,6 грн/кг)
    • Цукор – на 2,3% (з 8 до 7,8 грн/кг)
    • Олія рафінована – на 1,5% (з 15,5  до 15,2 грн/кг) 
    • Яловичина – на 1,1% (з 45,2 до 44,7 грн/кг)
    • Молоко фасоване – на 0,6% (з 7,24 до 7,19 грн/кг)
    • Масло вершкове – на 1,1% (з 60 до 59,4 грн/кг
    • Риба жива (короп) – на 2,3% (з 22,9 до 22,3 грн/кг)
    • Капуста – на 5% (з 1,6 до 1,6 грн/кг)
    • Морква – на 7,6% (з 3,3 до 3,0 грн/кг)

     

    • Батон – на 2,5% (з 7,4 до 7,2 грн/кг)
    • Борошно вищого ґатунку – на 3% (з 4,6 до 4,5 грн/кг)
    • Крупа гречана – на 2% (з 12 до 11,7 грн/кг)
    • Крупа пшоняна – на 2,1% (з 5,7 до 5,6 грн/кг)
    • Свинина – на 3,1% (з 44,4 до 43 грн/кг)
    • Кури (птахофабрика) – на 1,2% (з 21,9 до 21,6 грн/кг)
    • Сметана – на 2,4% (з 21,4 до 20,9 грн/кг)
    • Картопля – на 6,9% (з 2,4 до 2,2 грн/кг)
    • Цибуля – на 4,5% (з 2,5 до 2,4 грн/кг)
    • Буряк – на 5,9% (з 2,9 до 2,7 грн/кг)

     

     

    Продукти, ціна на які ЗРОСЛА

    • Сир м’який (9%) – на 1,4 % (з 35,6 до 36,1 грн/кг)
    • Ковбаса варена вищого ґатунку – на 0,5% (з 45 до 45,2 грн/кг)
    • Томати – на 11,2% (тепличні) та 6,7% (польові) (до 10,6 грн/кг тепличні та 6,4 грн/кг польові)
    • Огірки – на 4,5% (до 16,2 (польові) – 16,8 (тепличні) грн/кг)
     
     

     

     

    Примітка: у зведених результатах узагальнено дані моніторингу цін на продовольчих ринках у обласних центрах. Дані в розрізі регіонів основані на результатах обстеження 634 ринків та базарів в обласних та районних центрах.





    Схожі новини
  • У Луганській області знизилися ціни на крупи та окремі овочі
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%
  • №1 (213)
  • Середні оптово-відпускні ціни на цукор у його виробників на внутрішньому ринку України
  • № 29(198)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Середні рівні цін по обласних центрах України


 

Середні рівні цін по обласних центрах України СТАНОМ на                              9 листопада 2011 з 2 листопада 2011 р.:

Продукти, ціна на які НЕ ЗМІНИЛАСЬ

  • Яйця – 8,3 грн/10 шт

 

 

Продукти, ціна на які ЗНИЗИЛАСЬ

  • Хліб з борошна вищого ґатунку – на 5,2% (з 5,6 до 5,3 грн/кг)
  • Хліб житньо-пшеничний – на 4,4% (з 4,8 до 4,6 грн/кг)
  • Цукор – на 2,3% (з 8 до 7,8 грн/кг)
  • Олія рафінована – на 1,5% (з 15,5  до 15,2 грн/кг) 
  • Яловичина – на 1,1% (з 45,2 до 44,7 грн/кг)
  • Молоко фасоване – на 0,6% (з 7,24 до 7,19 грн/кг)
  • Масло вершкове – на 1,1% (з 60 до 59,4 грн/кг
  • Риба жива (короп) – на 2,3% (з 22,9 до 22,3 грн/кг)
  • Капуста – на 5% (з 1,6 до 1,6 грн/кг)
  • Морква – на 7,6% (з 3,3 до 3,0 грн/кг)

 

  • Батон – на 2,5% (з 7,4 до 7,2 грн/кг)
  • Борошно вищого ґатунку – на 3% (з 4,6 до 4,5 грн/кг)
  • Крупа гречана – на 2% (з 12 до 11,7 грн/кг)
  • Крупа пшоняна – на 2,1% (з 5,7 до 5,6 грн/кг)
  • Свинина – на 3,1% (з 44,4 до 43 грн/кг)
  • Кури (птахофабрика) – на 1,2% (з 21,9 до 21,6 грн/кг)
  • Сметана – на 2,4% (з 21,4 до 20,9 грн/кг)
  • Картопля – на 6,9% (з 2,4 до 2,2 грн/кг)
  • Цибуля – на 4,5% (з 2,5 до 2,4 грн/кг)
  • Буряк – на 5,9% (з 2,9 до 2,7 грн/кг)

 

 

Продукти, ціна на які ЗРОСЛА

  • Сир м’який (9%) – на 1,4 % (з 35,6 до 36,1 грн/кг)
  • Ковбаса варена вищого ґатунку – на 0,5% (з 45 до 45,2 грн/кг)
  • Томати – на 11,2% (тепличні) та 6,7% (польові) (до 10,6 грн/кг тепличні та 6,4 грн/кг польові)
  • Огірки – на 4,5% (до 16,2 (польові) – 16,8 (тепличні) грн/кг)
 
 

 

 

Примітка: у зведених результатах узагальнено дані моніторингу цін на продовольчих ринках у обласних центрах. Дані в розрізі регіонів основані на результатах обстеження 634 ринків та базарів в обласних та районних центрах.





Схожі новини
  • У Луганській області знизилися ціни на крупи та окремі овочі
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%
  • №1 (213)
  • Середні оптово-відпускні ціни на цукор у його виробників на внутрішньому ринку України
  • № 29(198)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.