Аграрний тиждень. Україна
» » Із початку року на Донеччині в Державному земельному кадастрі зареєстровано 4,4 тис. ділянок
» » Із початку року на Донеччині в Державному земельному кадастрі зареєстровано 4,4 тис. ділянок

Із початку року на Донеччині в Державному земельному кадастрі зареєстровано 4,4 тис. ділянок


Із початку цього року кадастрові реєстратори Донецької області зареєстрували 4433 земельні ділянки та надали 3700 витягів із Державного земельного кадастру.

«Це підтверджує той факт, що Національна кадастрова система успішно діє, значно спрощуючи процедуру реєстрації земельних ділянок, що, у свою чергу, істотно заощаджує час власників земельних ділянок та землекористувачів, які звертаються до органів земельних ресурсів», – зауважила начальник Головного управління в області Наталя Сігітова під час прес-конференції, присвяченій новій процедурі реєстрації земельних ділянок та прав на них.

При цьому вона також зазначила, що цю думку підтверджують і експерти Світового банку, які перевіряли хід виконання заходів в рамках спільного проекту Уряду України та Банку щодо розвитку земельного кадастру. Темпи наповнення системи Державного земельного кадастру та його впровадження вони назвали безпрецедентними.

Наприклад, лише по Донецькій області відскановано понад тисячу архівних планово-картографічних матеріалів, які довгий час зберігалися у паперовому вигляді, переведено в електронний вигляд понад 800 тисяч державних актів на земельні ділянки, видані громадянам за час проведення земельної реформи.





Схожі новини
  • Сергій Тимченко: Жодне звернення, зауваження або побажання не має бути поза нашою увагою
  • Сергій Тимченко: З початку року в Національній кадастровій системі зареєстровано майже 400 тис. нових земельних ділянок
  • З початку року в Криму органи земресурсів зареєстрували 10 тис. земельних ділянок
  • З початку року в Криму органи земресурсів зареєстрували 10 тис. земельних ділянок
  • Землевпорядники Волині зареєстрували у Національній кадастровій системі 5,7 тис. земельних ділянок.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.