Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні
» » Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні

Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні


Учора представники Мінагрополітики та вітчизняні виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти, які планують впроваджувати в галузі сільгоспмашинобудування. Відповідно до завдань Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.
19 березня відбулося засідання робочої групи з питань координації здійснення реалізації інвестиційних проектів в аграрному секторі. Захід за участі вітчизняних виробників сільгосптехніки відбувся під головуванням директора Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики України Олександра Григоровича.
Так, учасники засідання робочої групи обговорили реалізацію інвестиційних проектів розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу. Зокрема, учасники наради проаналізували розробку та реалізацію інвестиційних проектів виробництва високопродуктивних зернозбиральних комбайнів, енергонасичених тракторів, автотранспортних засобів сільськогосподарського призначення та широкозахватних ґрунтообробно-посівних комплексів.
Для практичної допомоги у вирішенні проблемних питань та об’єктивної оцінки готовності для впровадження інвестиційних проектів прийнято рішення в березні – травні 2013 року спеціалістами Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування провести огляд виробничих потужностей підприємств сільськогосподарського машинобудування.





Схожі новини
  • Інвестиційні проекти розвитку вітчизняного машинобудування готують до державної реєстрації
  • В Україні підвищать рівень підготовки інженерів АПК відповідно до сучасних вимог галузі
  • На двох вітчизняних заводах може розпочатися виробництво сільгосптехніки разом зі світовими виробниками
  • Україна та Німеччина активізують реалізацію інвестиційних проектів у галузі сільгоспмашинобудування
  • Фахівці почали розробляти проект Державної програми розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.