Аграрний тиждень. Україна
» » Сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи створять у Криму
» » Сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи створять у Криму

Сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи створять у Криму


Рада міністрів Автономної Республіки Крим схвалила проект розпорядження про розвиток сільськогосподарської обслуговуючої кооперації. Відповідне рішення прийняте на засіданні кримського уряду у вівторок.
Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов зазначив, що це дасть змогу ефективніше розвивати сільські території, а також підвищити рівень доходів населення на селі.
Згідно з розпорядженням, в автономії створять базу цих дрібних сільськогосподарських товаровиробників, розроблять районні програми розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації на 2013-2020 рр. Міністерству аграрної політики і продовольства Криму, РДА доручено до 2020 року створити сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи.
Планується також регулярно проводити моніторинг обсягів виробництва сільгосппродукції дрібними товаровиробниками, сприяти кооперативам в отриманні фінансових коштів через кредитні спілки, залучати міжнародні донорські організації.





Схожі новини
  • Розвиток кооперації дасть можливість створити 1 мільйон 600 тисяч робочих місць у селах
  • Парламент зарахував сільгоспкооперативи до некомерційних суб'єктів господарювання
  • Рада має намір створити обслуговуючі та виробничі сільськогосподарські кооперативи
  • У Криму відкрили завод з виробництва молочної продукції
  • Уряд пропонує створити більш сприятливі умови для роботи сільгоспкооперативів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.