Аграрний тиждень. Україна
» » «Мілкіленд» запустив виробництво твердих сирів на заводі в Польщі
» » «Мілкіленд» запустив виробництво твердих сирів на заводі в Польщі

«Мілкіленд» запустив виробництво твердих сирів на заводі в Польщі



Мені подобається 0

Молочна група компаній з активами в Україні, Росії та Польщі «Мілкіленд» запустила виробництво твердих сирів на польському заводі «Островія», що торік увійшло до складу групи, повідомила прес-служба «Мілкіленду».



За даними компанії, на польському ринку сир, вироблений на потужностях розташованого в місті Остров Мазовецький (Мазовецьке воєводство), з'явиться 1 липня. Завод вироблятиме тверді і плавлені сири, у тому числі сортів гоуда, емменталер, маасдамер.

У планах групи експортувати частину цієї виробленої під брендом материнської компанії продукції до Росії та України, а також на ринки країн ЄС.

«Ми раді розширити асортимент нашої продукції за рахунок твердих сирів і запропонувати цю продукцію під оновленим брендом «Островія» нашим польським споживачам», - цитує прес-служба генерального директора Milkiland EU Роберта Мрожинського.

Також Мрожинський зазначив, що після реконструкції завод виготовлятиме 15 тис. тонн твердих і 7 тис. тонн плавлених сирів на рік.





Схожі новини
  • «Бель Шостка Україна» в 2013 році планує наростити виробництво сирів на 16,7%
  • Група «Терра Фуд» планує збільшити свою частку на українському молочному ринку
  • Експерт каже, що Україна збільшуватиме імпорт сирів
  • «Драгон Капітал» рекомендує «купувати» акції Milkiland NV після придбання нею сирзаводу
  • Виробники сиру переходять на інші види продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.