Аграрний тиждень. Україна
» » Одещина: На відшкодування сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 3,5 млн.грн.
» » Одещина: На відшкодування сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 3,5 млн.грн.

Одещина: На відшкодування сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 3,5 млн.грн.


З початку року за вилучення земель із сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва в Одеській області фізичним та юридичним особам нараховано втрати у сумі 5145,2 тис. гривень. До місцевих бюджетів зазначеними особами у першому півріччі сплачено 3491,5 тис. гривень. Залишок коштів, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва, на спецрахунках органів місцевого самоврядування на сьогодні становить 80759,4 тис. грн, з них, в обласному бюджеті – 2945,3 тис. гривень.

Протягом цього року на заходи земельної реформи та охорони земель з цих коштів використано 5390,5 тис. грн, а саме: на проведення інвентаризації земель – 4327 тис. грн, на впровадження заходів з охорони земель – 463,5 тис. грн, на проведення нормативної грошової оцінки земель – 213,7 тис. грн та інші заходи – 386,3 тис. гривень.



Схожі новини
  • До бюджетів надійшло 55,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • З початку року відшкодовано 31,4 млн грн втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів різних рівнів надійшло 22,6 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • Держземагентство: До бюджетів різних рівнів надійшло 7,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів надійшло 89,8 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.