Аграрний тиждень. Україна
» » У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна
» » У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна

У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна


У липні 2013/2014 маркетингового року на заготівельні філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» надійшло 601,2 тисячі тонн зерна нового врожаю. А це на 38,7 тисячі тонн, або майже на 7% більше, ніж за аналогічний період попереднього сезону. Про це повідомив сьогодні заступник голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Роберт Бровді.

На сьогодні ДПЗКУ заготовлено 601,2 тисячі тонн зерна нового врожаю, що на 38,7 тисячі тонн більше, ніж за аналогічний період попереднього сезону. Крім того, Корпорація активно розгорнула системну трейдерську діяльність.
«Здійснюючи масштабну закупівельну діяльність практично в усіх регіонах України, ми маємо можливість активно завантажувати, передусім, власні елеваторні потужності. Те ж саме стосується Одеського та Миколаївського портових терміналів ДПЗКУ», – повідомив заступник голови правління Держкорпорації Роберт Бровді.
Виробничими планами на 2013/2014 маркетинговий рік передбачено повністю завантажити існуючі зернові ємності елеваторів ПАТ «ДПЗКУ», які на сьогодні перевищують 3,3 мільйона тонн. При цьому в поточному маркетинговому році планується збільшити до 2,2 млн тонн обсяги перевалки через власні портові термінали корпорації.





Схожі новини
  • ДПЗКУ закупить 2 мільйона тонн зерна за форвардними контрактами
  • Майже 22 тисячі тонн комбікормів вироблено на філіях ПАТ «ДПЗКУ» з початку маркетингового року
  • Державна зернова корпорація прийняла на зберігання 1,7 млн ​​тонн зерна
  • Філії ДПЗКУ заповнені зерном вже майже наполовину
  • Понад 1 млн 410 т тонн зерна нового врожаю надійшло до Державної продовольчо-зернової корпорації

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.