Аграрний тиждень. Україна
» » З українським паспортом
» » З українським паспортом

З українським паспортом


У ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» побувала білоруська делегація на чолі з першим заступником міністра промисловості Республіки Білорусь Іваном Демидовичем. У ході робочої зустрічі розглядалися питання організації в Україні спільного українсько-білоруського виробництва зернозбиральних комбайнів на базі українського підприємства.
Реалізація спільного проекту передбачає виробництво комбайнів «СКІФ-330-Палєссє» відповідно до положень Меморандуму про наміри, який був підписаний у Києві влітку нинішнього року. Тож ішлося про варіанти співпраці, зокрема збільшення обсягів поставок сільгосптехніки, комплектуючих і запасних частин українського виробництва підприємствам Республіки Білорусь. «Ми купуватимемо вашу техніку, — запевнив Іван Демидович. — У тому числі ваші жниварки для збирання кукурудзи, які зарекомендували себе якнайкраще. Будемо підтримувати наш спільний проект».





Схожі новини
  • Спільний зернозбиральний комбайн
  • В УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого відбудеться показ техніки білоруського та українсько-білоруського спільного виробництва
  • Старт спільного україно-білоруського проекту
  • Цьогріч в Україні ХМЗ спільно з Claas почне випуск високопродуктивного комбайну
  • Білорусь до 2015 року має намір вийти на виробництво 9 млн. т молока на рік

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.