Аграрний тиждень. Україна
» » Відкрита гаряча телефонна лінія у зв’язку з АЧС
» » Відкрита гаряча телефонна лінія у зв’язку з АЧС

Відкрита гаряча телефонна лінія у зв’язку з АЧС


В Україні запрацювала гаряча телефонна лінія, за якою можна більш детально дізнатися про африканську чуму свиней і отримати консультації. Також додзвонювачі можуть ознайомитися з інформацією щодо компенсацій постраждалим господарствам.

Лінію створили для того, щоб можна було оперативно реагувати на можливі нові випадки хвороби. Відтепер, щоб дізнатися детальніше про африканську чуму свиней або повідомити про нові випадки хвороби, можна звернутися на оперативну лінію зв’язку. Її створила Державна ветеринарна та фітосанітарна служба у зв’язку з ускладненням епізоотичної ситуації щодо африканської чуми свиней в Луганській області. Усім додзвонювачам фахівці нададуть консультацію, в тому числі і про компенсацію витрат. Але найголовніше − лінія дасть можливість оперативно реагувати на нові можливі спалахи хвороби. Оперативна гаряча лінія працюватиме щоденно з 9 до 18 години.

Телефони: (044)279-48-15, (066)260-28-66.





Схожі новини
  • В Луганській області діагностовано африканську чуму свиней
  • 26 липня на прямій телефонній лінії Уряду - Мінагрополітики
  • Карантин через африканську чуму на Запоріжжі збільшено до 40 днів
  • Розпочато виплату компенсацій людям, які втратили свиней через африканську чуму
  • У Росії нові спалахи африканської чуми

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.