Аграрний тиждень. Україна
» » Лауреат Національного конкурсу «Благодійна Україна»
» » Лауреат Національного конкурсу «Благодійна Україна»

Лауреат Національного конкурсу «Благодійна Україна»


За свою благодійну діяльність і співпрацю з дитячим будинком «Надія» компанія «Сингента» стала лауреатом ІІ Національного конкурсу «Благодійна Україна-2013» у номінації «Благодійник – середній бізнес».
Другий Національний конкурс «Благодійна Україна – 2013» стартував 16 квітня 2013 року. Загалом на адресу Оргкомітету надійшло 227 заявок. Серед учасників конкурсу – соціально відповідальний бізнес, громадські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, ініціативні групи.
«Нам дуже приємно, що благодійну діяльність компанії «Сингента» відзначили на національному рівні і нашу сіспільно корисну роботу визнали однією з найефективніших. Ми з упевненістю можемо сказати, що «Сингента» й надалі сповідуватиме принципи соціальної відповідальності та працюватиме на благо суспільства», - зазначила менеджер з організації внутрішніх заходів і проектів компанії «Сингента» Олена Федько.





Схожі новини
  • Гран-прі за кращий продукт
  • Три відзнаки
  • В Україні визначили найкращого ветеринара року
  • Відомі переможці конкурсу «АГРОБРЕНД-2013»!
  • Леонід Кучма: «Погоня за обсягами продукції та прибутком призвела до витіснення органіки і тотальної хімізації сільського господарства»