Аграрний тиждень. Україна
» » Призначено нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин»
» » Призначено нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин»

Призначено нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин»


9 червня, перебуваючи з візитом у м. Харкові, міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка представив колективу підприємства нового в.о. директора Державного підприємства «Харківський завод шампанських вин» Костянтина Жидкова. 

Представляючи нового керівника, міністр Ігор Швайка заявив: «На жаль, «Харківський завод шампанських вин» неодноразово потрапляв до епіцентру скандалів. Тому я доручив новому керівнику розібратися із законністю діяльності заводу та навести порядок в роботі підприємства. Костянтин Жидков буде щотижня звітувати мені про перебіг своєї роботи. Окрім того, має бути перевірено відношення всіх інших підприємств та відомств, які мають справи з ХЗШВ. Зокрема, діяльність арбітражних упорядників цього підприємства».

 Підкреслюємо, що будь-які спроби рейдерського захоплення або втручання в діяльність новопризначеного директора будуть розцінюватися як перешкоджання у роботі керівництва державного підприємства і свідчитимуть про корупційні дії осіб, котрі продовжують плутати державну кишеню з власною





Схожі новини
  • Ігор Швайка візьме участь у відкритті молочнотоварного комплекс у Херсонській області
  • Міністр Ігор Швайка на Полтавщині обговорив проблеми бурякоцукрової галузі
  • Андрія Дикуна призначено заступником міністра аграрної політики та продовольства України
  • Швайку представили колективу Мінагрополітики
  • Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.