Аграрний тиждень. Україна
» » Держкомветмедицини України заборонив ввезення м'ясної сировини з території РФ
» » Держкомветмедицини України заборонив ввезення м'ясної сировини з території РФ

Держкомветмедицини України заборонив ввезення м'ясної сировини з території РФ


    
    Державний комітет ветеринарної медицини України від 30 березня 2010 заборонив ввезення з території Російської Федерації свиней, продуктів і сировини з них (№ 5-2-23/2728 від 30.03.10), повідомляє прес-служба комітету. Зокрема, забороняється ввезення м'ясної продукції з Південного, Центрального і Приволзького федеральних округів РФ. 
    Заборона є наслідком того, що, згідно з офіційним повідомленням Міжнародного епізоотичного бюро, зареєстровано захворювання свиней класичною чумою на адміністративній території Волгоградської, Саратовської та Воронезької областей в Російській Федерації. 
    Ввезення з цієї країни інших вантажів, підконтрольних службі державної ветеринарної медицини, повинен здійснюватись згідно ветеринарних вимог щодо імпорту в Україну об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду. 

АПКінформ





Схожі новини
  • Україна заборонила імпорт зерна з трьох регіонів Росії
  • Скасування обмежень щодо імпорту птиці по хворобі Ньюкасла
  • Держветслужба заборонила ввезення коней, продукції та сировини з них із США, Афганістану та Монголії
  • Суворо пильнуємо
  • В Україні вжито заходи щодо недопущення ввезення африканської чуми свиней. Може постати загроза експорту с/х продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.