Аграрний тиждень. Україна
» » У Мінагрополітики України обговорили податкові новації Уряду
» » У Мінагрополітики України обговорили податкові новації Уряду

У Мінагрополітики України обговорили податкові новації Уряду


«Україна знаходиться фактично у стані війні, який суттєво впливає на економіку держави. Тому, ми розуміємо, що аграрна галузь є локомотивом економіки. Цей «локомотив» необхідно підтримувати та розвивати».

Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко 18 грудня 2014 року на нараді за участю Заступника Міністра фінансів України Дениса Фудашкіна.

Було обговорено урядові ініціативи, спрямовані на вдосконалення податкового законодавства та формування бюджетної політики на 2015 рік.

«Проект змін до Податкового кодексу України передбачає низку новацій. З урахуванням вимог Міжнародного валютного фонду та непростої ситуації у галузі. Йдеться про збереження чинного спецрежиму оподаткування ПДВ у сфері сільського, лісового господарства і рибальства. Також мова йшла про трансформування ФСП шляхом введення окремої групи платників єдиного податку – с/г товаровиробників. Тобто база, об’єкт та ставки оподаткування залишаться незмінними, а натомість збільшиться сплата за рахунок індексації нормативно-грошової оцінки землі», - заявив Олексій Павленко.

У ході зустрічі учасники дійшли висновку, що Мінагрополітики України разом з представниками бізнесу поглиблюватимуть співпрацю щодо реформування галузі і подолання корупції та тіньових схем.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Кабмін схвалив законопроект про військовий податок для населення
  • Міністр Ігор Швайка розповів аграріям Дніпропетровщини про фіскальну політику Уряду
  • Мінагрополітики підтримує пропозиції громадських організацій АПК щодо збереження існуючої системи оподаткування
  • Мінфін пропонує підвищити у три рази ставки податку на землю
  • Виробники дитячого харчування зможуть модернізуватися за рахунок вивільнених від оподаткування коштів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.