Аграрний тиждень. Україна
» » Найбільш прибуткові ДП
» » Найбільш прибуткові ДП

Найбільш прибуткові ДП


«Ведучі держпідприємства мережі НААН за результатом 2014 року вийшли в прибуток», - про це повідомив Президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало, підводячи підсумки діяльності на загальних зборах Академії, які відбулися сьогодні в Києві. «Найбільш прибутковими є державні підприємства: «Асканійське», «Піонер» Інституту зрошуваного землеробства, та Дослідне господарство Інституту рису», - сказав він.
В своєму виступу, Ярослав Гадзало зазначив, що важливою ланкою на шляху апробації завершених наукових досліджень є ефективна робота експериментальної бази. Так, на підприємствах Академії було вироблено насіння озимих культур для реалізації - 42,3 тис. тонн., сертифікованого насіння - 17,5 тис. тонн. Підготовлено до реалізації ярих зернових і зернобобових культур (без кукурудзи) 11,0 тис тонн, з них ярого ячменю 6,4 тис. тонн. Разом з цим, Президент Академії відзначив, що сьогодні актуальним стає питання маркетингу та реклами результатів наукової праці.





Схожі новини
  • Пріоритети аграрної науки України
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • До Дня науки
  • Держсільгоспінспекція: Цього року на 6% більше підготовлено кондиційного насіння озимих зернових культур

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.