Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрії пікетують Верховну Раду
» » Аграрії пікетують Верховну Раду

Аграрії пікетують Верховну Раду


Під стінами Верховної Ради України 2 липня 2015 р. аграрії з усієї України вимагають збереження спеціального режиму оподаткування ПДВ для галузі, що є єдиною і останьою автоматичною некорупційною держпідтримкою для сільськогосподарського виробництва.
У акції беруть участь представники трудових колективів підприємств АПК, активісти Аграрної партії України, громадські діячі, представники громадських професійних організацій АПК, народні депутати - аграрії, серед яких президент УАК Леонід Козаченко.
Як відомо, Кабінет Міністрів України прийняв рішення про скасування спеціального режиму оподаткування ПДВ, що може мати важкіі наслідки для аграрної галузі України. У Верховній Раді України 30.06.2015 зареєстровано проект закону № 2173а "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість" та включено до порядку денного роботи сесії.

ІЦ УАК, фото АПУ





Схожі новини
  • Уряд хоче скасувати пільги для аграріїв. А вийде?
  • Кабінет Міністрів України прийняв рішення, що може мати доволі тяжкі наслідки для аграрної галузі України
  • Аграрії влаштували акцію протесту під Верховною Радою України
  • Аграрії вимагають прем'єра
  • Депутати пропонують ввести 10-річний мораторій на скасування пільг для аграріїв

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.