Аграрний тиждень. Україна
» » ДПЗКУ – один із лідерів експорту пшеничного борошна
» » ДПЗКУ – один із лідерів експорту пшеничного борошна

ДПЗКУ – один із лідерів експорту пшеничного борошна


У 2014/15 маркетинговому році ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» експортувала близько 19 тисяч тонн борошна. Про це повідомив начальник управління корпорації В’ячеслав Цегельник.
«Слід зазначити, що за підрахунками ІА «АПК-Інформ» ДПЗКУ посіла 2 місце серед експортерів пшеничного борошна у 2014/15 МР, у цьому ж періоді минулого року держкорпорація була на четвертій сходинці серед постачальників борошномельної продукції закордон», - наголосив начальник управління переробки.
За словами В’ячеслава Цегельника, у 2015/16 МР корпорація планує поставити близько 60 тисяч тонн пшеничного борошна закордон та має намір стати лідером серед його експортерів.
«У нашій перспективі розширення ринків збуту борошномельної продукції до таких країн як: Китай, Ємен, Об’єднані Арабські Емірати, Грузія, Словаччина та Азербайджан», - підкреслив керівник управління переробки.
Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»





Схожі новини
  • ТОП-10 експортерів пшениці в 2013/2014 МР
  • У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Україна учетверо збільшила експорт борошна
  • Понад 1 млн 410 т тонн зерна нового врожаю надійшло до Державної продовольчо-зернової корпорації

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.