Аграрний тиждень. Україна
» » Технологічні новинки «ІнтерАгро»
» » Технологічні новинки «ІнтерАгро»

    Технологічні новинки «ІнтерАгро»


    Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку.
      При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
      Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена.
    - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
      «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій.
      Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції.
    Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій.
      До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
    Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення. 
      Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні.
    Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. 
    Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України.     Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби».
    Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна».
      Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери.
    Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами співвласника компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
      «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях».
    Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. 
    На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати.       «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». 
    І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. 
    Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки. Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку.
      При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
      Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена.
    - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
      «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій.
      Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції.
    Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій.
      До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
    Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення. 
      Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні.
    Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. 
    Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України.     Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби».
    Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна».
      Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери.
    Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами співвласника компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
      «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях».
    Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. 
    На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати.       «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». 
    І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. 
    Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки. Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить. Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів. «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.





    Схожі новини
  • Демонстрація останніх технічних рішень в роботі в рамках агропромислової виставки "АгроЕкспо-2015"
  • «ІнтерАГРО Комплекс 2015» - новий формат, нові можливості
  • ТЕРИТОРІЯ ЯКОСТІ Й ТОЧНОСТІ
  • «Сварог Вест Груп» запровадить технології точного землеробства
  • Точний підхід у сільському господарстві

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Технологічні новинки «ІнтерАгро»


Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку.
  При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
  Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена.
- Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
  «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій.
  Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції.
Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій.
  До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення. 
  Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні.
Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. 
Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України.     Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби».
Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна».
  Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери.
Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами співвласника компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
  «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях».
Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. 
На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати.       «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». 
І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. 
Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки. Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку.
  При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
  Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена.
- Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
  «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій.
  Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції.
Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій.
  До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить.
Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення. 
  Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні.
Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. 
Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України.     Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби».
Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна».
  Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери.
Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами співвласника компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів.
  «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях».
Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. 
На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати.       «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». 
І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. 
Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки. Цьогоріч виставка «ІнтерАгро» проходила в більш розширеному форматі, де увагу відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій. Звісно, експозиція традиційно складалася з вигідних і нових рішень на ринку сільськогосподарської техніки, але були компанії, які пропонували найінноваційніші пропозиції та обладнання для аграрного ринку. При цьому представники компаній запевняють, що впровадження новітніх аграрних технологій та комплексних рішень дозволить досягти збільшення врожайності, зменшення витрат на виробництво і забезпечить високу якість продукції. Конкретніше про результати і практику використання інновацій в аграрному бізнесі розповідали протягом трьох днів у рамках «ІнтерАгро» на діючій експозиції «Академія аграрного успіху». Всього в рамках програми ділових заходів відбулося понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій. До речі, цього року «ІнтерАгро» стала центральною подією для автомобільного бізнесу, оскільки свої стенди на аграрній виставці представили Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Mercedes-benz, Renault, Scania. Як пояснили представники дилерських компаній, сьогодні аграрії - це цілком платоспроможні покупці, які цікавляться новими автомобілями. І цей факт дуже тішить. Ми ж вирішили на свій розсуд виокремити із величезної кількості компаній, які працюють на ринку В2В для аграріїв, три найновіших чи найпопулярніших рішення.Компанія Berthoud Ми не могли залишити поза увагою компанію Berthoud з двох причин. По-перше, в цьому році виповнилось 120 років, як Berthoud забезпечує світовий агроринок обприскувачами. По-друге, Berthoud – лідер з продажів обприскувачів саме в Україні. Отже, на «ІнтерАгро Комплекс 2015» компанія Berthoud пропонувала два обприскувача - причіпний і самохідний. Причіпний обприскувач останні сім років за результатами продажів - №1 в Україні. За словами аграріїв, цей обприскувач ефективний, простий і надійний. Менеджери компанії розповідають, що є господарства, які експлуатують цей обприскувач вже більше 10 років і мають відпрацьованих понад 200 000 гектарів. Як розповіла комерційний представник компанії Berthoud в Україні Олена Пєльтек, в 2016 році на українських аграріїв чекає низка новинок. «Всі нові рішення будуть представлені на виставці в Ганновері, їх презентація стартує 7 листопада, - зазначила пані Олена. - Ви зможете побачити повне оновлення модельного ряду, нову концепцію і багато цікавих рішень. З п'яти нових рішень три – розроблені виключно за технічним завданням України. Компанія Berthoud продає свою техніку в 50 країнах світу, але 25% ринку продажів належить Україні, тому нашій компанії дуже важливо забезпечити українських аграріїв технікою, яка б задовольняла їхні потреби». Тож про нові рішення Berthoud для українських сільгоспвиробників читайте в наступному номері журналу «Аграрний тиждень. Україна». Сьогодні все частіше аграрії цікавляться безпілотними технологіями. І якщо першопрохідцями цих технологій стали агрохолдинги, то зараз безпілотники використовують і фермери. Компанія Drone.UA працює на ринку безпілотних технологій України вже третій рік, і сьогодні їхні дрони «контролюють» більше 1,5 млн гектарів. За словами директора компанії Drone.UA Валерія Яковенка, якщо на початку безпілотні технології використовувалися в основному для візуального моніторингу полів і охоронних цілей підприємств, то зараз найбільшу цінність для фермерів має отримання даних, на підставі яких можна робити висновки про стан рослин, розраховувати зони і норми внесення добрив і засобів захисту, а при використанні отриманих даних у комплексі з наземними дослідженнями - отримувати дані про біологічні показники посівів. «У 2014 році основними клієнтами нашої компанії були великі виробничі підприємства, такі як «Агропродінвест», «Кернел», «Астарта», а вже у 2015 році найбільший інтерес до технологій стали проявляти підприємства із земельним банком до 30 тис. гектарів, - розповідає Валерій Яковенко. - Важливо відзначити, що найбільш ефективно застосовують дрони ті підприємства, які комплексно підходять до питань точного землеробства і використовують отримані дронами дані для економії препаратів та посівного матеріалу на своїх полях». Компанія Trimble Agrіculture Рентабельне рішення для раціональної організації аграрного виробництва пропонує американська компанія Trimble Agrіculture. Пропоновані системи оптимізують процес вирощування культур і усувають проблеми на кожному етапі виробничого циклу. За словами представників компанії-дилера «Бюлінг Інк.», це рішення для точного землеробства для всіх сезонів, культур, техніки і підходить для господарств будь-якого розміру. На всіх етапах від передпосівної обробки ґрунту і до збору врожаю рішення Trimble допомагає досягти максимальної ефективності та знизити затрати. «Наші системи допомагають контролювати виробничі витрати, здійснювати зрошення, управляти завантаженням техніки, контролювати персонал, - розповідають в «Бюлінг Інк.». - Наприклад, рішення точного зрошування Irrigate-IQ дозволяє вносити на поля необхідну кількість води, рідких добрив. Щоб допомогти ефективно використати всі необхідні дані, ми пропонуємо повнофункціональну платформу для керування фермерським господарством, яка дозволить впорядкувати важливу інформацію». І це лише невелика частина існуючих рішень. За допомогою систем автоматичного керування, встановлених датчиків і відеокамер, систем планування полів і програмного забезпечення можна об’єднати всі технології точного землеробства і даних в одному місці. Тільки уявіть собі, наскільки можна покращити процес виконання робіт і результат, коли маєте швидкий доступ до актуальної інформації про ґрунт, опади, стан рослин, роботу техніки.





Схожі новини
  • Демонстрація останніх технічних рішень в роботі в рамках агропромислової виставки "АгроЕкспо-2015"
  • «ІнтерАГРО Комплекс 2015» - новий формат, нові можливості
  • ТЕРИТОРІЯ ЯКОСТІ Й ТОЧНОСТІ
  • «Сварог Вест Груп» запровадить технології точного землеробства
  • Точний підхід у сільському господарстві

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.