Аграрний тиждень. Україна
» » ФІЛІЇ-ЛІДЕРИ З ЗАГОТІВЛІ ЗЕРНОВИХ
» » ФІЛІЇ-ЛІДЕРИ З ЗАГОТІВЛІ ЗЕРНОВИХ

ФІЛІЇ-ЛІДЕРИ З ЗАГОТІВЛІ ЗЕРНОВИХ


На сьогодні до лідерів по зберіганню зернових та олійних культур ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» відносяться: Савинський елеватор - 150,1 тис тонн зернових, Братолюбівський елеватор – 93 тис тонн, Білоколодязький елеватор – 84,3 тис тонн, Кобеляцький КХП – 80,4 тис тонн. Про це повідомив заступник голови правління Денис Полежаєв.
Він зазначив, що на лідируючі лінійні елеватори та хлібоприймальні підприємства держкорпорації станом на 1 листопада поточного року надійшло близько 410 тисяч тонн зернових.
«Найважливішим показником першості в заготівлі зерна є довіра сільгоспвиробників до підприємства», - підкреслив заступник голови правління ДПЗКУ.
«Керівництво та персонал елеваторів активно працює зі своїми поклажодавцями, пропонує їм адекватну цінову політику та гарантує інтенсивну реалізацію їх зернових», - сказав Денис Полежаєв.
За його словами, важливий вплив на активну та вдалу заготівлю збіжжя справила закупівля зернових через мережу власних елеваторів.





Схожі новини
  • Денис Полежаєв: ДПЗКУ – безпечна організація для кожного сільгоспвиробника
  • Філії ПАТ ДПЗКУ збільшують об’єми приймання зернових
  • У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна
  • Понад 1 млн 410 т тонн зерна нового врожаю надійшло до Державної продовольчо-зернової корпорації
  • Зернову корпорацію очолив екс-керівник Хліба Києва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.