Аграрний тиждень. Україна
» » Реєстрацію с/г техніки врегулюють
» » Реєстрацію с/г техніки врегулюють

Реєстрацію с/г техніки врегулюють


Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді України врегулювати реєстрацію сільськогосподарської техніки. Відповідний законопроект №3573 "Про внесення змін до Закону України "Про дорожній рух" щодо реєстрації транспортних засобів" від 1 грудня 2015 р. розміщений сайті ВРУ.
"Кабінет Міністрів України постановою від 10 вересня 2014 р. № 442 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" ліквідував Державну інспекцію сільського господарства, поклавши функції із здійснення реєстрації та обліку машин на Міністерство внутрішніх справ України", — йдеться у пояснювальній записці.
"Прийняття законопроекту дозволить врегулювати на законодавчому рівні питання реєстрації тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, передавши відповідні функції територіальним органам МВС України", — йдеться у документі.
Також додається, що реалізація проекту акта не потребуватиме додаткових фінансових витрат з державного бюджету України та буде здійснюватися у межах кошторисних призначень на відповідний рік.
//agroconf.org/content/reiestraciyu-sg-tehniki-vregulyuyut





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція: З початку року зареєстровано 14,2 тис. одиниць сільгосптехніки
  • Держсільгоспінспекція спрощує технічний контроль с\г техніки
  • Відміна обов'язкового технічного контролю сільськогосподарської техніки дозволить аграріям зекономити близько 100 млн. грн.
  • Кабмін пропонує скасувати обов'язкову реєстрацію декларації якості
  • Держсільгоспінспекцією здійснено близько 50 тис. перевірок стану с\г машин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.