Аграрний тиждень. Україна
» » Експорт українських вин виріс на 25%
» » Експорт українських вин виріс на 25%

Експорт українських вин виріс на 25%


Протягом січня-вересня 2010 року, порівняно з відповідним періодом 2009 року, реалізація на експорт вин виноградних виросла на 25,3% і становить понад 0,8 млн. декалітрів.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Державної податкової адміністрації.

За даними ДПАУ, обсяги реалізованої виробниками виноробної продукції на експорт складають: коньяків - 0,05 млн. дал, шампанського та ігристих вин - понад 0,35 млн. декалітрів.

У порівнянні з відповідним періодом 2009 року збільшилися обсяги виробництва коньяку на 1% і становлять більше 2,1 млн. дал, вин виноградних - на 52,8% і становлять понад 23,8 млн. декалітрів.

У цілому, обсяги виробництва виноробної продукції за січень-вересень 2010 року становлять: шампанського та ігристих вин - більше 3,3 млн. дал.

Разом із тим, за січень-вересень 2010 року порівняно з відповідним періодом 2009 року збільшилися обсяги реалізації на внутрішній ринок коньяку - на 0,7% і становлять більше 2,0 млн. дал, шампанського та ігристих вин - на 2,4% і становлять більше 2,8 млн. дал, вин виноградних - на 54,6% і становлять понад 23,4 млн. декалітрів.

Економічна правда





Схожі новини
  • Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути
  • З початку року виробництво соняшникової олії в Україні зросло на 20%
  • Економіка України за січень–серпень 2012 року
  • Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»
  • Українці почали пити більше горілки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.