Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров хоче викликати губернаторів на килим
» » Азаров хоче викликати губернаторів на килим

Азаров хоче викликати губернаторів на килим


Прем'єр Микола Азаров хоче заслухати на засіданні Кабміну керівників тих областей, які допустили у своїх регіонах необґрунтоване підвищення цін на продовольство.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабміну.

Азаров порівняв ціни на продовольство в кількох областях, дійшовши висновку, що, наприклад, у Волинській області ціни на продовольство станом на грудень були більше, ніж в середньому по країні.

Саме тому прем'єр доручив профільним міністрам проаналізувати прорахунки центральної і місцевої влади і внести пропозиції, як їх виправити.

"Керівників областей, де було допущено суттєве зростання цін, ніж в середньому по країні, треба заслухати на засіданні Кабміну", - зазначив він.

Азаров також доручив міністру агрополітики Миколі Присяжнюку розробити щомісячну програму контролю за ціновою ситуацією на продовольчому ринку.

Крім того, прем'єр наголосив на необхідності забезпечити селян належними засобами для проведення весняно-польових робіт.

Українська правда

 





Схожі новини
  • Прем'єр-міністр доручив вжити заходів для недопущення підвищення ціни на дизельне пальне для аграріїв
  • Прем'єр-міністр доручив забезпечити повну технічну готовність до весняно-польових робіт
  • Бойко до початку посівної має повністю забезпечити аграріїв пальним
  • Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні
  • Азаров доручив Бойку і Присяжнюку здешевити паливо для посівної

  • Комментарі


    Thank God! Soeonme with brains speaks!

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.