Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво свинини в Україні скорочується
» » Виробництво свинини в Україні скорочується

    Виробництво свинини в Україні скорочується


    Згідно з інформацією Державної служби статистики, в червні поточного року виробництво замороженої свинини зменшилося і зросло виробництво свіжого або охолодженого м’яса ВРХ (у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та травнем 2016-го).
    Замороженої свинини в червні вироблено 0,7 тис. тонн, що на 42,7% менше показників травня 2016 і на 44,7% менше результатів червня 2015-го.
    Виробництво свіжої або охолодженої свинини зросло на 8,4%, до 21 тис. тонн, у порівнянні з травнем 2016 і на 0,1% — в порівнянні з червнем 2015-го.
    Охолодженого м’яса свійської птиці в червні вироблено 59,2 тис. тонн. Це на 2,9% менше, ніж у травні поточного року, і на 0,1%, ніж у червні 2015-го.
    Замороженого м’яса птиці вироблено 20,1 тис. тонн — на 12% менше в порівнянні з травнем 2016-го, а в порівнянні з червнем 2015 виробництво зросло на 37,2%.
    Разом з тим виробництво мороженого м’яса ВРХ склало 1,4 тис. тонн, що на 57,7% більше, ніж в травні 2016 року. У порівнянні з червнем 2015-го виробництво скоротилося на 79%.
    Крім того, в червні 2016 року в Україні вироблено 4,9 тис. тонн свіжого або охолодженого м’яса ВРХ, що на 12,6% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. У порівнянні з травнем виробництво зросло на 14,9%.

    Delo.ua





    Схожі новини
  • Виробництво м’яса за 4 місяці зросло на 2,6%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%
  • Коли криза не завада: в Україні збільшилось виробництво яєць

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво свинини в Україні скорочується


Згідно з інформацією Державної служби статистики, в червні поточного року виробництво замороженої свинини зменшилося і зросло виробництво свіжого або охолодженого м’яса ВРХ (у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та травнем 2016-го).
Замороженої свинини в червні вироблено 0,7 тис. тонн, що на 42,7% менше показників травня 2016 і на 44,7% менше результатів червня 2015-го.
Виробництво свіжої або охолодженої свинини зросло на 8,4%, до 21 тис. тонн, у порівнянні з травнем 2016 і на 0,1% — в порівнянні з червнем 2015-го.
Охолодженого м’яса свійської птиці в червні вироблено 59,2 тис. тонн. Це на 2,9% менше, ніж у травні поточного року, і на 0,1%, ніж у червні 2015-го.
Замороженого м’яса птиці вироблено 20,1 тис. тонн — на 12% менше в порівнянні з травнем 2016-го, а в порівнянні з червнем 2015 виробництво зросло на 37,2%.
Разом з тим виробництво мороженого м’яса ВРХ склало 1,4 тис. тонн, що на 57,7% більше, ніж в травні 2016 року. У порівнянні з червнем 2015-го виробництво скоротилося на 79%.
Крім того, в червні 2016 року в Україні вироблено 4,9 тис. тонн свіжого або охолодженого м’яса ВРХ, що на 12,6% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. У порівнянні з травнем виробництво зросло на 14,9%.

Delo.ua





Схожі новини
  • Виробництво м’яса за 4 місяці зросло на 2,6%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%
  • Коли криза не завада: в Україні збільшилось виробництво яєць

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.