Аграрний тиждень. Україна
» » XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016»
» » XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016»

    XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016»


    З 8 по 11 червня 2016 року у Києві, на території Національного комплексу «Експоцентр України», відбулась XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016» – за останні роки вона стала найбільшою за експозиційною площею, кількістю учасників та відвідувачів, перевершивши всі очікування. Саме на «Агро-2016» вирішилась стратегія розвитку аграрного сектору на найближчі роки.

     

    До створення події такого грандіозного масштабу долучилися:

     

    Організатор – розпорядник: ТД «Промфінінвест», співорганізатор виставки «AGRO BUILD-EXPO» – компанія «Экспосервіс Україна», співорганізатор спеціалізованої виставки-ярмарки органічних продуктів і технологій "ORGANIC-2016" – Федерація органічного руху України, Генеральний спонсор: «КУН – Україна».

    Зарубіжними партнерами 2016 року виступили: Beijing waijinglian International Exhibition Service Center – в Китайській Народній Республиці, Bougie Marketing – в Німеччині.

    Підтримали виставку: Громадська Організація «Аграрний союз України», Українська асоціація венчурного та приватного капітал UVCA. Юридичний партнер - компанія «НОБІЛІ», поліграфічний партнер – «Типография АССА».

     

    «Агро-2016» – стала платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України. Діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями, і іноземними представниками.

     

    Урочисте відкриття виставки відбулося 8 червня за участі прем’єр міністра України Володимира Гройсмана та міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового. Посадовці акцентували увагу на розвитку аграрного бізнесу, як одного з найважливіших пріоритетів для нового уряду, запевнивши в першочерговості питань розвиту аграрної сфери вцілому. На ряду з вдячністю працівникам аграрного сектору, Володимир Гройсман зазначив про рядпроблем у ньому, підкресливши – «…ми з вами є для того, щоб ці проблеми вирішувати». Також голова уряду відвідав експозицію областей України і павільйони виставки.

     

    Вкотре підтвердивши звання найбільшої агропромислової події України, у 2016 році на експозиційній площі в 25 тис м2 розмістилося більше ніж 1200 компаній-учасників (з 15 країн світу). Інформаційну підтримку заходу забезпечували більше ста соціальних медіа: телебачення, інтернет- та друкованих видань. За чотири дні «Агро-2016» прийняло близько 53 тисяч відвідувачів в тому числі іноземних послів з 12 країн, а саме: Республіки Ірак, Палестини, Угорщини, Аргентини, Єгипту, Польщі, Казахстану, Ірану, Швейцарії, Австрії, Індії та Македонії.

    Офіційні делегації з Латвійської Республіки, Білоруської Республіки Королівства Нідерланди, Королівства Норвегії.

    Значну частину виставки традиційно займали найкращі зразки сучасної вітчизняної та імпортної техніки: комбайни, трактори, обладнання для обробки і зберігання зерна, а також обладнання для будівництва агроспоруд і транспортування врожаю.

    Завдяки широкому асортименту продукції, що експонувалась, кожен гість міг підібрати найоптимальніші та найвигідніші варіанти, здатні підвищити рівень врожайності та якість виробництва.

    Виставкові зони тваринництва і птахівництва демонстрували різні породи великої рогатої худоби, коней, домашню птицю та інших мешканців сільськогосподарських ферм.

    Окремо відзначилася ярмаркова частина, де можна було продегустувати та придбати продукти харчування, національний одяг, вироби народних майстрів та багато іншого. В рамках виставки всіх бажаючих частували стравами та напоями національної української кухні.

    Традиційно ділова програма виставки вражала своєю насиченістю, не менш ніж її демонстраційна частина. Загалом, протягом чотирьох днів, було проведено 35 ділових заходів, серед яких 2 форуми присвячені актуальним питанням інвестиційта інновацій в АПК.

    Однією з найяскравіших подій ділової програми став «Український інноваційно- агропромисловий форум ’16», де понад 350 делегатів з 17-ти країн світу, провідних гравців агроринку, визначили критерії спрощення приходу на український ринок іноземних інвестицій. Це: стабільність податкового та валютного законодавства, гарантії права власності, скасування валютних обмежень, впевненість в комфорті та безпеці.

    «Українська аграрна платформа – 2016» - конференція для малих та середніх сільгосппідприємств, в якій взяли участь 97 сільськогосподарських підприємств із 17 областей України, що мали змогу обговорити актуальні теми розвитку агросектору у трьох секціях. В роботі конференції взяв участь Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

    10 червня відбувся AgTech Forum – перший всеукраїнський форум, присвячений високим технологіям для агросектору.Понад 300 учасників з різних куточків України з’їхались обмінятись досвідом, як підвищити економічну рентабельність завдяки імплементуванню інноваційних технологій в АПК.

    Завдяки насиченій науковій програмі, на виставці будувалися довгострокові партнерські відносини з співпраці, спільного виробництва, підтримки і дотацій у сільське господарство, які стали серйозним поштовхом для розвитку вітчизняного агропромислового комплексу.

     

    У 2016 році виставка Агро включала наступні розділи, де демонструвалися новинки та досягнення у всіх сферах: «ЕкспоАгроТех», «Hi-Tech АГРО», «Біопаливо», «ANІMAL`EX», «Рослинництво і агрохімія», «ORGANIC», «AGRO BUILD-EXPO», «FISHEXPO».

     

    Одним з основних розділів виставки стала експозиція«ЕкспоАгроТех» - агротехніка і запасні частини для землеробства, рослинництва, меліорації, тваринництва, птахівництва, кормовиробництва, харчової та переробної промисловості, утилізації, присадибного господарства. Тут була представлена, як традиційна сільськогосподарська техніка так і світові новинки, здатні оптимізувати виробництво.

    Компанія KUHN разом зі своїми дилерами продемонструвала одну з найбільших експозицій на «АГРО-2016» – близько 1500 м², на яких розмістилися 22 одиниці різноманітних моделей сільгосптехніки. Найпомітнішими з грунтобробної техніки стали плуги Challenger і Multi-Liader, дискова борона Discover XM2, лущильник Optimer+ і стерньових культиватор-глибокорозпушувач Performer 4000.

    Генеральний директор ТОВ «Кун-Україна» Асада Лапш, дуже позитивно відізвався про виставку та її результати: «Цьогорічна виставка набагато краща за попередні, адже минулі роки були кризовими і, хоч 2016-тий теж нелегкий, проте відчутне поліпшення, є знаки стабільності, що позитивно впливають на кількість і настрої покупців. «АГРО-2016» – дуже інтенсивна: ми уклали багато угод…».

    Загалом, свої бренди на виставці представили: AG-BAG, ANNABURGER NUTZFAHRZEUG GMBH, KUHN, DR. PIEPER GMBH / BIO-SIL, ROMILL SPOL. SRO, TRIOLIET, MURSKA, TEAGLE, POETTINGER, POLANES, STOLL, KONGSKILDE,PRONAR, WELGER LELLY, HAWE, SCHMOTZER,GERINGHOFF, RAU, CLAAS, LEMKEN, RAUCH, HORSCH, GERINGHOFF,MAZZOTTI, VALLEY, GASPARDO,KRONE, ZETOR, MECMAR, GERINGHOFF,KONGSKILDE, CARUELLE AND NEUER, BROCHARD,VELITEX, SILOFLEX, OTICO, LOHMANN ANIMAL HEALTH, JUBANA UAB, BALU, CSort, UDOR SPA, GASCON, ZEUS BE-19, BELLOTA, NEWHOLLAND,RAUCH, DAIMLER AG, CAPELLO, FARESIN, HORSCH, SEPPI M, SILESFOR,FIAT GROUP AUTOMOBILESS.P.A, AVICO, ZPU AGRO-WIKT, KEPLER WEBER, BODEX, BONDIOLI& PAVESI GROUP, AMCO VEBA, DONG YANG, FARMI FOREST, TAJFUN, LANCMAN, PALMS, AKON HIDROLIK,DALGAKIRAN, GORMAN-RUPP,PROBSTDORFER SAATZUCHT, KJ POWER, RID, DELAVAL, DYCKERHOFFGMBH, MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO. KG, ESRI, EVCI PLASTIC, F.X.MEILLER FAHRZEUG- UND MASCHINENFABRIK-GMBH & CO KG, SHARDA, FEND, CHALLENGER, CASE IN, JOHN DEERE та багато інших.

    Експозиція «Hi-Tech АГРО» зібрала представників новітніх технологій, приладів та обладнання, які використовуються в АПК для точного землеробства, автоматизації та контролю, управлінні підприємством. Серед найцікавіших – «Кварт-Софт» зі своєю веб-системою Soft.Farm (безкоштовна on-line система планування, обліку та аналізу діяльності господарств, які займаються рослинництвом та тваринництвом).МАКРОЛАБ ЛТД – постачальник що спеціалізується на поставках та обслуговуванні сучасного метеорологічного та лабораторного обладнання. Компанія ІНТРІС ТРЕЙД з системами контролю висіву насіння. Також гості могли ознайомитись з новим продуктом для зонування полів на основі відкритих даних супутників.

    На виставці «Біопаливо» продукцію представляли більше 50 компаній учасників виставки, серед яких: «Цеппелін Пауер Системс», «Брикетуючі технології», «Завод елеваторного обладнання «Сокол», ASKET (Польша), «Група компаній «ICK GROUP», MATADOR (JIANGSU) MACHINERY ENGINEERING LTD., (КНР), METALERG SP. Z O.O. SP.K. (Польша), представництво «PILANA GROUP» A.S. в Україні, «UMP TECHNIKА» (Литва) та інші.

    ANІMAL`EX» виставка присвячена обладнанню для тваринництва, та утриманню с/гтварин (ВРХ, коні, вівці, кози, птахи тощо). Тут продемонстрували інтелектуальне обладнання для змішаної годівлі велико рогатої худоби, полі ферментні препарати та інші добавки для виробництва кормів та преміксів, технології та біологічні препарати для консервування кормів, експрес-тести для аналізу мікро- токсинів в кормах, захисний одяг для персоналу, широкий спектр вітамінів та сумішів кормів, вакцин для сільськогосподарських тварин. Серед учасників: компанія «ANGEL YEAST» CO., LTD із Китаю, АТОВ «ВЕЛЕС», корпорація«Укрзооветпромпостач», підприємство «Вента Лаб» та інші.

    На виставці «Рослинництво і агрохімія» було представлено регулятори росту, мінеральні добрива, пестициди, фуміганти та посівні матеріали кращих вітчизняних компаній та світових брендів, серед яких: GLAUBE SP.ZO.O., ГРОСДОРФ, ХІМАГРОМАРКЕТИНГ, КАМРУД-АГРО, ГРУПА КОМПАНІЙ ТМ "ВІЛІЯ", НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКООРГАНІК", SONACHI INDUSTRIES LTD., JIANGSU INTER-CHINA AGROCHEMICALS CO., LTD, МПП АПЕКС, АГРОХІМТРАНС, ГРУПА КОМПАНІЙ БІОНА, ДУНАЙ-АГРО, ІТАЛ ТАЙГЕР, ГОМЕЛЬСЬКИЙ ХІМІЧНИЙ ЗАВОД, ГОЛЛАНД ПЛАНТ УКРАЇНА, ВОЛАГРО, АГРОХІМТРАНС.

    Цього року у виставці «ORGANIC» взяли участь понад 30 сертифікованих органічних виробників з усіх куточків України. Значна частина з них – виробники, які нещодавно отримали сертифікацію свого виробництва за органічними стандартами Швейцарської Конфедерації у рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

    Загальна площа експозиції «AGRO BUILD-EXPO» склала понад 3000 кв.м. Це спеціалізована виставка будівництва в АПК, яка проходила другий рік поспіль. У 2016 у виставці взяли участь понад 100 будівельних компаній, серед них: «ЦКС Груп», «LLENTAB Україна», «ЧЗБМЗ», «Корпорація Промстан», «Petronik», «БФ-Завод», «Завод Металомонтаж», «Веста МК», «Gidrobak», «Рентехно», «Стропува», ERC, «СтальПрокатДнепр», «ПОЛІАРМ», «Вітол», «Автомототех» та інші.

    Два басейни було зариблено у рамках виставки «FISHEXPO».В одному з них відвідувачі мали можливість спробувати себе в якості рибалок, туди було випущено 500 кг риби. В іншому – «Аквакультура України», помилуватись 15 найпопулярнішими видами риб для вирощування в умовах аквакультури: стерляддю, веслоносом, білим амуром тощо.

    У рамках заходу відбулась презентація рибного патруля Київщини – якісно нового органу рибоохорони, з інноваційними підходами до роботи та боротьби з браконьєрством.

    На виставці «Агротранспорт і Агрологістика»відвідувачі могли сфокусувати свою увагу на основних трендах в перевезенні. Були представлені контейнери для різних типів вантажів: сипучих, наливних і швидкопсувних.

    Землеробство, працьовитість, господарливість, природовідповідність, раціональне землекористування – це ті притаманні українцям традиції, що з давніх-давен впливали на успішний розвиток сільського господарства. Удосконалюючись за допомогою інновацій, ці стержневі традиції, виводять АПК України на якісно новий рівень і виставка «АГРО-2016» яскраве тому підтвердження.

     

    У виставці взяли участь компанії різних галузей аграрного господарства, яких об’єднало відкрите питання про кількість та якість врожаю. Неможливість точного прогнозування майбутнього урожаю, через нестабільні погодні умови. До того ж, кожен регіон країни в зв'язку зі змінами клімату набуває своїх унікальних особливостей. Тому виставка «Агро-2016» стала платформою не тільки для розвитку і поліпшення виробництва, а й дала можливість обмінятися досвідом, знайти оптимальне рішення загальних проблем та питань, визначити стратегію розвитку на найближчі роки.

     

    Компанія «ТД «Промфінінвест» вдячна всім компаніям, які взяли участь у роботі виставки «Агро-2016». Бажаємо плідної праці та кращих результатів в подальшому розвитку бізнесу!

    До зустрічі на виставці

    «Агро-2017» у червені 2017 року!

     

     

     





    Схожі новини
  • Олексій Павленко відкрив Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2015»
  • Сьогодні відкриється XXIV Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2012"
  • XXIV Міжнародна агропромислова виставка Агро – 2012
  • „АГРО-2012” запрошує
  • АГРО-2007

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016»


З 8 по 11 червня 2016 року у Києві, на території Національного комплексу «Експоцентр України», відбулась XXVIII Міжнародна Агропромислова виставка «Агро-2016» – за останні роки вона стала найбільшою за експозиційною площею, кількістю учасників та відвідувачів, перевершивши всі очікування. Саме на «Агро-2016» вирішилась стратегія розвитку аграрного сектору на найближчі роки.

 

До створення події такого грандіозного масштабу долучилися:

 

Організатор – розпорядник: ТД «Промфінінвест», співорганізатор виставки «AGRO BUILD-EXPO» – компанія «Экспосервіс Україна», співорганізатор спеціалізованої виставки-ярмарки органічних продуктів і технологій "ORGANIC-2016" – Федерація органічного руху України, Генеральний спонсор: «КУН – Україна».

Зарубіжними партнерами 2016 року виступили: Beijing waijinglian International Exhibition Service Center – в Китайській Народній Республиці, Bougie Marketing – в Німеччині.

Підтримали виставку: Громадська Організація «Аграрний союз України», Українська асоціація венчурного та приватного капітал UVCA. Юридичний партнер - компанія «НОБІЛІ», поліграфічний партнер – «Типография АССА».

 

«Агро-2016» – стала платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України. Діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями, і іноземними представниками.

 

Урочисте відкриття виставки відбулося 8 червня за участі прем’єр міністра України Володимира Гройсмана та міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового. Посадовці акцентували увагу на розвитку аграрного бізнесу, як одного з найважливіших пріоритетів для нового уряду, запевнивши в першочерговості питань розвиту аграрної сфери вцілому. На ряду з вдячністю працівникам аграрного сектору, Володимир Гройсман зазначив про рядпроблем у ньому, підкресливши – «…ми з вами є для того, щоб ці проблеми вирішувати». Також голова уряду відвідав експозицію областей України і павільйони виставки.

 

Вкотре підтвердивши звання найбільшої агропромислової події України, у 2016 році на експозиційній площі в 25 тис м2 розмістилося більше ніж 1200 компаній-учасників (з 15 країн світу). Інформаційну підтримку заходу забезпечували більше ста соціальних медіа: телебачення, інтернет- та друкованих видань. За чотири дні «Агро-2016» прийняло близько 53 тисяч відвідувачів в тому числі іноземних послів з 12 країн, а саме: Республіки Ірак, Палестини, Угорщини, Аргентини, Єгипту, Польщі, Казахстану, Ірану, Швейцарії, Австрії, Індії та Македонії.

Офіційні делегації з Латвійської Республіки, Білоруської Республіки Королівства Нідерланди, Королівства Норвегії.

Значну частину виставки традиційно займали найкращі зразки сучасної вітчизняної та імпортної техніки: комбайни, трактори, обладнання для обробки і зберігання зерна, а також обладнання для будівництва агроспоруд і транспортування врожаю.

Завдяки широкому асортименту продукції, що експонувалась, кожен гість міг підібрати найоптимальніші та найвигідніші варіанти, здатні підвищити рівень врожайності та якість виробництва.

Виставкові зони тваринництва і птахівництва демонстрували різні породи великої рогатої худоби, коней, домашню птицю та інших мешканців сільськогосподарських ферм.

Окремо відзначилася ярмаркова частина, де можна було продегустувати та придбати продукти харчування, національний одяг, вироби народних майстрів та багато іншого. В рамках виставки всіх бажаючих частували стравами та напоями національної української кухні.

Традиційно ділова програма виставки вражала своєю насиченістю, не менш ніж її демонстраційна частина. Загалом, протягом чотирьох днів, було проведено 35 ділових заходів, серед яких 2 форуми присвячені актуальним питанням інвестиційта інновацій в АПК.

Однією з найяскравіших подій ділової програми став «Український інноваційно- агропромисловий форум ’16», де понад 350 делегатів з 17-ти країн світу, провідних гравців агроринку, визначили критерії спрощення приходу на український ринок іноземних інвестицій. Це: стабільність податкового та валютного законодавства, гарантії права власності, скасування валютних обмежень, впевненість в комфорті та безпеці.

«Українська аграрна платформа – 2016» - конференція для малих та середніх сільгосппідприємств, в якій взяли участь 97 сільськогосподарських підприємств із 17 областей України, що мали змогу обговорити актуальні теми розвитку агросектору у трьох секціях. В роботі конференції взяв участь Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

10 червня відбувся AgTech Forum – перший всеукраїнський форум, присвячений високим технологіям для агросектору.Понад 300 учасників з різних куточків України з’їхались обмінятись досвідом, як підвищити економічну рентабельність завдяки імплементуванню інноваційних технологій в АПК.

Завдяки насиченій науковій програмі, на виставці будувалися довгострокові партнерські відносини з співпраці, спільного виробництва, підтримки і дотацій у сільське господарство, які стали серйозним поштовхом для розвитку вітчизняного агропромислового комплексу.

 

У 2016 році виставка Агро включала наступні розділи, де демонструвалися новинки та досягнення у всіх сферах: «ЕкспоАгроТех», «Hi-Tech АГРО», «Біопаливо», «ANІMAL`EX», «Рослинництво і агрохімія», «ORGANIC», «AGRO BUILD-EXPO», «FISHEXPO».

 

Одним з основних розділів виставки стала експозиція«ЕкспоАгроТех» - агротехніка і запасні частини для землеробства, рослинництва, меліорації, тваринництва, птахівництва, кормовиробництва, харчової та переробної промисловості, утилізації, присадибного господарства. Тут була представлена, як традиційна сільськогосподарська техніка так і світові новинки, здатні оптимізувати виробництво.

Компанія KUHN разом зі своїми дилерами продемонструвала одну з найбільших експозицій на «АГРО-2016» – близько 1500 м², на яких розмістилися 22 одиниці різноманітних моделей сільгосптехніки. Найпомітнішими з грунтобробної техніки стали плуги Challenger і Multi-Liader, дискова борона Discover XM2, лущильник Optimer+ і стерньових культиватор-глибокорозпушувач Performer 4000.

Генеральний директор ТОВ «Кун-Україна» Асада Лапш, дуже позитивно відізвався про виставку та її результати: «Цьогорічна виставка набагато краща за попередні, адже минулі роки були кризовими і, хоч 2016-тий теж нелегкий, проте відчутне поліпшення, є знаки стабільності, що позитивно впливають на кількість і настрої покупців. «АГРО-2016» – дуже інтенсивна: ми уклали багато угод…».

Загалом, свої бренди на виставці представили: AG-BAG, ANNABURGER NUTZFAHRZEUG GMBH, KUHN, DR. PIEPER GMBH / BIO-SIL, ROMILL SPOL. SRO, TRIOLIET, MURSKA, TEAGLE, POETTINGER, POLANES, STOLL, KONGSKILDE,PRONAR, WELGER LELLY, HAWE, SCHMOTZER,GERINGHOFF, RAU, CLAAS, LEMKEN, RAUCH, HORSCH, GERINGHOFF,MAZZOTTI, VALLEY, GASPARDO,KRONE, ZETOR, MECMAR, GERINGHOFF,KONGSKILDE, CARUELLE AND NEUER, BROCHARD,VELITEX, SILOFLEX, OTICO, LOHMANN ANIMAL HEALTH, JUBANA UAB, BALU, CSort, UDOR SPA, GASCON, ZEUS BE-19, BELLOTA, NEWHOLLAND,RAUCH, DAIMLER AG, CAPELLO, FARESIN, HORSCH, SEPPI M, SILESFOR,FIAT GROUP AUTOMOBILESS.P.A, AVICO, ZPU AGRO-WIKT, KEPLER WEBER, BODEX, BONDIOLI& PAVESI GROUP, AMCO VEBA, DONG YANG, FARMI FOREST, TAJFUN, LANCMAN, PALMS, AKON HIDROLIK,DALGAKIRAN, GORMAN-RUPP,PROBSTDORFER SAATZUCHT, KJ POWER, RID, DELAVAL, DYCKERHOFFGMBH, MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO. KG, ESRI, EVCI PLASTIC, F.X.MEILLER FAHRZEUG- UND MASCHINENFABRIK-GMBH & CO KG, SHARDA, FEND, CHALLENGER, CASE IN, JOHN DEERE та багато інших.

Експозиція «Hi-Tech АГРО» зібрала представників новітніх технологій, приладів та обладнання, які використовуються в АПК для точного землеробства, автоматизації та контролю, управлінні підприємством. Серед найцікавіших – «Кварт-Софт» зі своєю веб-системою Soft.Farm (безкоштовна on-line система планування, обліку та аналізу діяльності господарств, які займаються рослинництвом та тваринництвом).МАКРОЛАБ ЛТД – постачальник що спеціалізується на поставках та обслуговуванні сучасного метеорологічного та лабораторного обладнання. Компанія ІНТРІС ТРЕЙД з системами контролю висіву насіння. Також гості могли ознайомитись з новим продуктом для зонування полів на основі відкритих даних супутників.

На виставці «Біопаливо» продукцію представляли більше 50 компаній учасників виставки, серед яких: «Цеппелін Пауер Системс», «Брикетуючі технології», «Завод елеваторного обладнання «Сокол», ASKET (Польша), «Група компаній «ICK GROUP», MATADOR (JIANGSU) MACHINERY ENGINEERING LTD., (КНР), METALERG SP. Z O.O. SP.K. (Польша), представництво «PILANA GROUP» A.S. в Україні, «UMP TECHNIKА» (Литва) та інші.

ANІMAL`EX» виставка присвячена обладнанню для тваринництва, та утриманню с/гтварин (ВРХ, коні, вівці, кози, птахи тощо). Тут продемонстрували інтелектуальне обладнання для змішаної годівлі велико рогатої худоби, полі ферментні препарати та інші добавки для виробництва кормів та преміксів, технології та біологічні препарати для консервування кормів, експрес-тести для аналізу мікро- токсинів в кормах, захисний одяг для персоналу, широкий спектр вітамінів та сумішів кормів, вакцин для сільськогосподарських тварин. Серед учасників: компанія «ANGEL YEAST» CO., LTD із Китаю, АТОВ «ВЕЛЕС», корпорація«Укрзооветпромпостач», підприємство «Вента Лаб» та інші.

На виставці «Рослинництво і агрохімія» було представлено регулятори росту, мінеральні добрива, пестициди, фуміганти та посівні матеріали кращих вітчизняних компаній та світових брендів, серед яких: GLAUBE SP.ZO.O., ГРОСДОРФ, ХІМАГРОМАРКЕТИНГ, КАМРУД-АГРО, ГРУПА КОМПАНІЙ ТМ "ВІЛІЯ", НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКООРГАНІК", SONACHI INDUSTRIES LTD., JIANGSU INTER-CHINA AGROCHEMICALS CO., LTD, МПП АПЕКС, АГРОХІМТРАНС, ГРУПА КОМПАНІЙ БІОНА, ДУНАЙ-АГРО, ІТАЛ ТАЙГЕР, ГОМЕЛЬСЬКИЙ ХІМІЧНИЙ ЗАВОД, ГОЛЛАНД ПЛАНТ УКРАЇНА, ВОЛАГРО, АГРОХІМТРАНС.

Цього року у виставці «ORGANIC» взяли участь понад 30 сертифікованих органічних виробників з усіх куточків України. Значна частина з них – виробники, які нещодавно отримали сертифікацію свого виробництва за органічними стандартами Швейцарської Конфедерації у рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

Загальна площа експозиції «AGRO BUILD-EXPO» склала понад 3000 кв.м. Це спеціалізована виставка будівництва в АПК, яка проходила другий рік поспіль. У 2016 у виставці взяли участь понад 100 будівельних компаній, серед них: «ЦКС Груп», «LLENTAB Україна», «ЧЗБМЗ», «Корпорація Промстан», «Petronik», «БФ-Завод», «Завод Металомонтаж», «Веста МК», «Gidrobak», «Рентехно», «Стропува», ERC, «СтальПрокатДнепр», «ПОЛІАРМ», «Вітол», «Автомототех» та інші.

Два басейни було зариблено у рамках виставки «FISHEXPO».В одному з них відвідувачі мали можливість спробувати себе в якості рибалок, туди було випущено 500 кг риби. В іншому – «Аквакультура України», помилуватись 15 найпопулярнішими видами риб для вирощування в умовах аквакультури: стерляддю, веслоносом, білим амуром тощо.

У рамках заходу відбулась презентація рибного патруля Київщини – якісно нового органу рибоохорони, з інноваційними підходами до роботи та боротьби з браконьєрством.

На виставці «Агротранспорт і Агрологістика»відвідувачі могли сфокусувати свою увагу на основних трендах в перевезенні. Були представлені контейнери для різних типів вантажів: сипучих, наливних і швидкопсувних.

Землеробство, працьовитість, господарливість, природовідповідність, раціональне землекористування – це ті притаманні українцям традиції, що з давніх-давен впливали на успішний розвиток сільського господарства. Удосконалюючись за допомогою інновацій, ці стержневі традиції, виводять АПК України на якісно новий рівень і виставка «АГРО-2016» яскраве тому підтвердження.

 

У виставці взяли участь компанії різних галузей аграрного господарства, яких об’єднало відкрите питання про кількість та якість врожаю. Неможливість точного прогнозування майбутнього урожаю, через нестабільні погодні умови. До того ж, кожен регіон країни в зв'язку зі змінами клімату набуває своїх унікальних особливостей. Тому виставка «Агро-2016» стала платформою не тільки для розвитку і поліпшення виробництва, а й дала можливість обмінятися досвідом, знайти оптимальне рішення загальних проблем та питань, визначити стратегію розвитку на найближчі роки.

 

Компанія «ТД «Промфінінвест» вдячна всім компаніям, які взяли участь у роботі виставки «Агро-2016». Бажаємо плідної праці та кращих результатів в подальшому розвитку бізнесу!

До зустрічі на виставці

«Агро-2017» у червені 2017 року!

 

 

 





Схожі новини
  • Олексій Павленко відкрив Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2015»
  • Сьогодні відкриється XXIV Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2012"
  • XXIV Міжнародна агропромислова виставка Агро – 2012
  • „АГРО-2012” запрошує
  • АГРО-2007

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.