Аграрний тиждень. Україна
» » Співпраця задля інновацій
» » Співпраця задля інновацій

Співпраця задля інновацій


Компанія МАЇС співпрацюватиме з іноземними партнерами, разом вдосконалюючи процес вирощування гібридів кукурудзи. Так, минулого тижня відбулася зустріч топ-менеджмента компанії МАЇС із представниками компанії Сингента. Сторони обговорили співпрацю в галузі доробки насіння та впровадження інновацій при вирощуванні кукурудзи.
Представники компанії Сингента завітали на демо-полігон МАЇСу у селі Новоолексіївка, де ознайомились із польовими дослідами та ефективністю використання хімічних препаратів при вирощуванні гібридів кукурудзи.
Іноземні гості відвідали також новий насіннєвий завод компанії в Синельниківському районі Дніпропетровської області. "Це дійсно підприємство дуже високого рівня, укомплектоване сучасним обладнанням і яке обслуговується висококваліфікованим персоналом. Для наших колег це стало чудовою нагодою - скласти уявлення про високий рівень виробництва насіння кукурудзи власної селекції в Україні", - відзначив новий керівник підрозділу Seed Care СНД Крістіан Шлаттер.
У результаті візиту сторони обговорили можливість потенційного ведення спільних проектів, для чого запланували наступну зустріч цієї осені.

//agronews.ua





Схожі новини
  • КОМПАНІЯ «МАЇС» ПОБУДУВАЛА СУЧАСНИЙ ЗАВОД З ВИПУСКУ НАСІННЯ
  • Мінагрополітики розширює експортний потенціал вітчизняного насіння
  • Якісне насіння — умова підвищення врожайності сільськогосподарських культур
  • Мінагрополітики розширює експортний потенціал вітчизняного насіння
  • Якісне насіння — умова підвищення врожайності сільськогосподарських культур

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.