Аграрний тиждень. Україна
» » Посадовців звільнятимуть за зростання цін у регіонах
» » Посадовців звільнятимуть за зростання цін у регіонах

Посадовців звільнятимуть за зростання цін у регіонах


Міністерство аграрної політики та продовольства просить Кабмін розглянути питання про звільнення двох заступників голів Чернівецької та Київської областей, повідомив глава цього відомства Микола Присяжнюк.

"Півтора тижня тому у міністерстві відбулася колегія, були заслухані заступники голів адміністрацій з АПК і начальники сільгоспуправлінь, і ми звернулися до Кабінету міністрів, аби розглянути питання про звільнення двох заступників Чернівецької та Київської областей і оголосити низку доган начальникам сільгоспуправлінь", - сказав він на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

Як передає "Інтерфакс-Україна", М.Присяжнюк додав, що на засідання уряду сьогодні запрошено голову Чернівецької облдержадміністрації для доповіді про ситуацію із цінами на харчі в області. За словами міністра, у цьому регіоні найбільше зростання цін на харчі в Україні.

ICTV





Схожі новини
  • Модернізація хлібопекарських підприємств є одним із факторів забезпечення стабільної ціни на хліб.
  • У держрезерві налічується 150 тисяч тонн цукру
  • Присяжнюк розповів, кого з чиновників вирішив звільнити
  • Уряд розгляне питання відповідальності керівників регіональних адміністрацій
  • Микола Присяжнюк ініціює звільнення бездарних обласних чиновників

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.