Аграрний тиждень. Україна
» » Українсько-Італійський бізнес форум
» » Українсько-Італійський бізнес форум

Українсько-Італійський бізнес форум


27 вересня в італійському місті Римі (Італія) розпочав роботу Українсько-Італійський бізнес форум. Стефано Пан, Віце-президент Конфіндустрії та Президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах відкрили Українсько-Італійський бізнес форум. Під час відкриття Форуму відбулось урочисте підписання «Меморандуму про співпрацю між УСПП та Конфіндустрією».
В рамках форуму, виступить з доповіддю: "Зерновий ринок України, та перспективи його розвитку" Президент Української Зернової Асоціації Клименко Володимир Георгійович.
Цей бізнес-форум стане головною платформою в обговоренні можливостей розвитку економічної співпраці між Україною та Італією, визначення перспективних галузей та проектів для співробітництва, а також спільних кроків для подолання існуючих перешкод та розкриття двостороннього економічного потенціалу країн. Ключова мета заходу – представити потенціал провідних галузей України з метою залучення італійських інвесторів та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капіталом в Україні.





Схожі новини
  • Віктор Янукович та Броніслав Коморовський підписали Програму українсько-польського співробітництва на 2013-2015 роки
  • Рівненщина прийматиме Міжнародний бізнес-форум із агрологістики
  • У жовтні в Ялті на Чорноморському Економічному Форумі обговорять перспективи розвитку Чорноморського басейну
  • 11 вересня - відкриття Міжнародного форуму "Ліси в зеленій економіці"
  • УСПП та Американська торговельна палата стали партнерами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.