Аграрний тиждень. Україна
» » М.Безуглий: Харківська обл. в 2011 р. отримає 300-350 млн грн з аграрного фонду через укладання форвардних контрактів
» » М.Безуглий: Харківська обл. в 2011 р. отримає 300-350 млн грн з аграрного фонду через укладання форвардних контрактів

М.Безуглий: Харківська обл. в 2011 р. отримає 300-350 млн грн з аграрного фонду через укладання форвардних контрактів


Харківська обл. в 2011 р. отримає 300-350 млн грн коштів з аграрного фонду через укладання форвардних контрактів. Про це у ході брифінгу з приводу відкриття сільськогосподарського ярмарку у Жовтневому районі Харкова перший заступник Міністра аграрної політики і продовольства Микола Безуглий.

"Цього року з державного бюджету планується виділити 5 млрд грн для форвардних закупівель сільгосппродукції в Державний аграрний фонд. Вже виділено 1,5 млрд грн. Зараз проводиться укладання договорів між сільгосптоваровиробниками і аграрним фондом на закупівлі сільгосппродукції в фонд. За нашими розрахунками Харківська обл. отримає 300-350 млн грн коштів з аграрного фонду через заключення форвардних контрактів", - повідомив М.Безуглий.

РБК





Схожі новини
  • До списку боржників форвардних закупівель зернових потрапило аграрне підприємство Черкащини
  • Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна
  • Закінчуються строки укладання форвардних контрактів на закупівлю зерна врожаю 2013 року
  • Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами
  • Харківська область отримає 300 млн грн на укладення форвардних контрактів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.