Аграрний тиждень. Україна
» » Миколу Безуглого висунуто кандидатом на посаду президента Національної академії аграрних наук України
» » Миколу Безуглого висунуто кандидатом на посаду президента Національної академії аграрних наук України

Миколу Безуглого висунуто кандидатом на посаду президента Національної академії аграрних наук України


У малій залі Будинку рад відбулися збори членів Національної академії аграрних наук України, на яких були присутні дійсні члени академії та члени- кореспонденти. На зборах розглядалось питання щодо висунення кандидатури на посаду президента академії.

В ході обговорення одностайно було ухвалено рішення про висунення від Харківської області на посаду президента Національної академії аграрних наук України Безуглого Миколи Дмитровича, академіка Національної академії аграрних наук України, першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України.

Харків ОДА





Схожі новини
  • Про Загальні збори Національної академії аграрних наук України
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • Лист-звернення Першого президента Української академії аграрних наук, академіка НАН України і НААН Созінова Олексія Олексійовича
  • Ліквідовано інститут шовківництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.