Аграрний тиждень. Україна
» » Реальна зарплата в Україні зросла на 10,2% - М.Азаров
» » Реальна зарплата в Україні зросла на 10,2% - М.Азаров

Реальна зарплата в Україні зросла на 10,2% - М.Азаров


Прем'єр-міністр Микола Азаров Реальна заробітна плата в Україні за рік зросла на 10,2 відсотка. Про це повідомив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час підсумкової прес- конференції "Рік роботи уряду: поворот до нової якості життя".

Глава уряду зауважив, що за фактичного зниження зарплати у попередні роки відсоток зростання можна вважати більшим. "У 2009 році зарплата знизилася на 10%, тому в цілому, якщо порівнювати в абсолютних величинах, вона зросла більше ніж на 20%", - підкреслив Прем'єр-міністр, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

Водночас М.Азаров наголосив, що впродовж 2010 року заборгованість із виплати зарплати зменшилася більш як на 500 млн гривень. "Ми прийняли заборгованість у сумі 1 мільярд 700 мільйонів гривень, причому це переважно заборгованість приватних підприємств. Проте наполеглива робота дала змогу скоротити заборгованість більше ніж на 500 мільйонів", - заявив глава уряду.

Укрінформ





Схожі новини
  • Микола Азаров запропонував торговим мережам інвестувати у підвищення якості торгівлі
  • Микола Азаров: Поступово поліпшується забезпечення нашого продовольчого ринку
  • Прем'єр-міністр впевнений у невідворотності покарання для паліїв
  • Прем'єр пообіцяв, що ціни на хліб будуть стабільні, навіть у тих областях, де не вродило
  • Азаров пообіцяв, що вводити квоти на зерно не будуть

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.