Аграрний тиждень. Україна
» » «Зоря» запустила виробництво ЗЗР
» » «Зоря» запустила виробництво ЗЗР

«Зоря» запустила виробництво ЗЗР


На початку березня науково-виробниче підприємство «Зоря» запустило виробництво хімічних засобів захисту рослин. Існуючі потужності дозволяють випускати 750 тис. літрів цієї продукції на місяць.

«Без подібних препаратів сьогодні не вирости і не зберегти врожай. На жаль, в Україні виробництво хімічних засобів захисту рослин розвивається повільно. На ринку представлені переважно китайські препарати. Наше підприємство – один з небагатьох вітчизняних виробників засобів в цьому сегменті. У планах «Зорі» збільшення обсягу випуску і розширення лінійки препаратів», – зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.

На даний час виробництво в НВП «Зоря» має дві технологічні нитки: концентрат емульсії і водорозчинні засоби захисту рослин. Продукція випускається сезонно, в залежності від надходження замовлень. Зараз ця ділянка завантажений всього на 3%, але планується збільшення обсягів.

Вперше ділянка ХЗЗР була запущена в 2011 році. Продукція хімічних засобів захисту рослин, що випускається НВП «Зоря», реалізується на вітчизняному ринку, і використовуються для знищення бур'янів як суцільної, так і вибіркової дії.





Схожі новини
  • На Київщині відкрився завод із випуску мікродобрив
  • Мінагрополітики підтримує ініціативу Мінекономрозвитку скасувати режим ліцензування імпорту засобів захисту рослин
  • В Україні діє прозорий ринок засобів захисту рослин
  • У Запорізькій області продовжують вивозити непридатні хімічні засоби захисту рослин
  • Україна побудує два заводи з виробництва пестицидів під китайську сировину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.