Аграрний тиждень. Україна
» » Ціни на продукти продовжують рости
» » Ціни на продукти продовжують рости

    Ціни на продукти продовжують рости


    Висхідний ціновий тренд на продукти харчування спостерігався в лютому поточного року. На коливання ціни здебільшого впливав фактор сезонності. Лише вартість курятини не зазнала змін та лишилась на рівні попереднього місяця. Вартість овочів борщового набору, за виключенням цибулі, зросла на 5%. Рання весна та зміцнення гривні призвело до незначного зниження цін на цибулю та яблука на 5 та 2% відповідно. Ціна на яловичину та свинину зросла на 5 та 4% відповідно, однак слід зазначити, що початок посту в кінці лютого суттєво скоротив попит на м’ясо. Вартість продуктів переробки зросла через збільшення виробничих витрат (підняття тарифів на електроенергію) та скорочення пропозиції на ринку (для гречки і цукру).
    «У березні очікується продовження висхідного цінового тренду на овочі та фрукти під впливом фактору сезонності. Вартість олії, цукру, гречки та хлібу в березні може зрости ще на 4-6% під впливом підняття тарифів на електроенергію та зниження рівня запасівЩо стосується продукції тваринництва, то березень відзначиться зниженням цін на 5-7%. Передумовами для розвитку цього цінового тренду є настання посту, що знижує попит на продукцію та початок сезонного збільшення виробництва молока», - прокоментував експерт аграрних ринків УКАБ Євгеній Дворнік.

    //ucab.ua





    Схожі новини
  • Зросли ціни на всі групи товарів
  • У листопаді можуть подорожчати м’ясо і молоко
  • Огляд ринків зернових та олійних культур станом на 22 липня 2016 року
  • Посуха в США сприяла зростанню цін на кукурудзу
  • Овочі "борщового набору" у березні можуть подешевшати на 20% - М.Колесник

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Ціни на продукти продовжують рости


Висхідний ціновий тренд на продукти харчування спостерігався в лютому поточного року. На коливання ціни здебільшого впливав фактор сезонності. Лише вартість курятини не зазнала змін та лишилась на рівні попереднього місяця. Вартість овочів борщового набору, за виключенням цибулі, зросла на 5%. Рання весна та зміцнення гривні призвело до незначного зниження цін на цибулю та яблука на 5 та 2% відповідно. Ціна на яловичину та свинину зросла на 5 та 4% відповідно, однак слід зазначити, що початок посту в кінці лютого суттєво скоротив попит на м’ясо. Вартість продуктів переробки зросла через збільшення виробничих витрат (підняття тарифів на електроенергію) та скорочення пропозиції на ринку (для гречки і цукру).
«У березні очікується продовження висхідного цінового тренду на овочі та фрукти під впливом фактору сезонності. Вартість олії, цукру, гречки та хлібу в березні може зрости ще на 4-6% під впливом підняття тарифів на електроенергію та зниження рівня запасівЩо стосується продукції тваринництва, то березень відзначиться зниженням цін на 5-7%. Передумовами для розвитку цього цінового тренду є настання посту, що знижує попит на продукцію та початок сезонного збільшення виробництва молока», - прокоментував експерт аграрних ринків УКАБ Євгеній Дворнік.

//ucab.ua





Схожі новини
  • Зросли ціни на всі групи товарів
  • У листопаді можуть подорожчати м’ясо і молоко
  • Огляд ринків зернових та олійних культур станом на 22 липня 2016 року
  • Посуха в США сприяла зростанню цін на кукурудзу
  • Овочі "борщового набору" у березні можуть подешевшати на 20% - М.Колесник

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.