Аграрний тиждень. Україна
» » Агротрейд виходить на ринок країн Близького Сходу
» » Агротрейд виходить на ринок країн Близького Сходу

Агротрейд виходить на ринок країн Близького Сходу


Група АГРОТРЕЙД відкрила для себе новий ринок експорту — Близький Схід. Першими країнами експорту борошна стали Ізраїль і Палестина. Саме туди спрямована перша партія — 245 тонн борошна вищого ґатунку. Замовником виступив найбільший оператор українського борошна в Їзраїлі.

Група АГРОТРЕЙД володіє власним млином з виробництва пшеничного борошна, розташованого на території Гадяцького елеватора, одного з найбільших в Україні. Цех виробляє борошно вищого, першого і другого сортів, а також висівки пшеничні гранульовані. Основні покупці продукції підприємства на внутрішньому ринку знаходяться в Київській, Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Сумській, Хмельницькій, Полтавській областях.

У подальшому компанія АГРОТРЕЙД планує продовжити поставляти борошно до країн Близький Сходу, а також вийти на ринки Африки, Південно-Східної Азії та Молдови.
«Ми націлені на те, щоб стати успішними експортерами не тільки сировини, а й продуктів переробки. На даний час наш потенціал — це більше ніж 2000 тонн борошна на місяць», — прокоментувала Олена Ворона, фінансовий директор Групи АГРОТРЕЙД.





Схожі новини
  • Україна - світовий лідер з експорту борошна
  • ДПЗКУ – один із лідерів експорту пшеничного борошна
  • Посилено державний контроль цільового використання борошна із зерна державного інтервенційного фонду
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Аграрний фонд накопичив достатньо зерна для виробництва борошна з метою уникнення зростання цін на найбільш вживані сорти хліба

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.