Аграрний тиждень. Україна
» » Олександр Григорович залишив ДПЗКУ
» » Олександр Григорович залишив ДПЗКУ

Олександр Григорович залишив ДПЗКУ


В.о. голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України Олександр Григорович сьогодні повідомив про свою відставку.
«Залишаю корпорацію з чистим серцем, адже весь цей час я докладав максимум зусиль, щоб забезпечити ефективну діяльність компанії. Я вдячний всім, хто пройшов зі мною пліч-о-пліч цей непростий шлях – лінійним працівникам, керівникам структурних підрозділів та директорам наших філій. Саме командний підхід та спільний пошук оптимальних рішень стали запорукою нашої ефективної роботи. Ми підготували якісний ґрунт для подальшого розвитку компанії, і я сподіваюсь, що засади, закладені нами, дозволять корпорації і надалі зберегти позитивну динаміку ключових показників», - зазначив Олександр Григорович.
Найближчим часом буде опубліковано звіт про результати роботи Олександра Григоровича на посаді в.о. голови правління ПАТ "ДПЗКУ".
Як повідомлялось раніше, вперше за свою історію Державна продовольчо-зернова корпорація України отримала майже 46 млн. грн. чистого прибутку за підсумками першого кварталу 2017 року проти 606 млн. грн. збитку за аналогічний період минулого періоду.





Схожі новини
  • ДПЗКУ закінчила 1 квартал 2017 року з чистим прибутком
  • Денис Полежаєв: ДПЗКУ – безпечна організація для кожного сільгоспвиробника
  • Майже 22 тисячі тонн комбікормів вироблено на філіях ПАТ «ДПЗКУ» з початку маркетингового року
  • Понад 1 млн 410 т тонн зерна нового врожаю надійшло до Державної продовольчо-зернової корпорації
  • Зернову корпорацію очолив екс-керівник Хліба Києва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.