Аграрний тиждень. Україна
» » Силосні гібриди з підвищеною перетравленістю клітковини
» » Силосні гібриди з підвищеною перетравленістю клітковини

Силосні гібриди з підвищеною перетравленістю клітковини


Компанія Limagrain представить силосні гібриди, в яких підвищена перетравленість клітковини, під час Національного Дня Ферми. Про це поінформувала маркетолог Оксана Іващенко.

"Втретє ми підтримуємо Національний День Ферми. Переваги гібридів LG Animal Nutrition базуються на поживних властивостях силосу – вмісті крохмалю, покращеній перетравленості клітковини", - зазначила вона.

Оксана Іващенко підкреслила, що ці фактори забезпечують краще поїдання силосу тваринами, покращують молочну продуктивність, якість молока, здоров’я корів та збільшують прибуток.

Компанія Limagrain - міжнародний бренд для насіння польових культур французької компанії Limagrain Europe, яка є лідером у сфері насіння основних польових культур: кукурудзи, соняшнику, м`яких і твердих сортів пшениці, ячменю, тритикале, бобових і кормових культур. Про всі аспекти діяльності Limagrain розкажуть її фахівці на Національному Дні Ферми.





Схожі новини
  • «АГ-БАГ-Україна» презентує розкидач органічних добрив
  • Новинка: Зелений гідрапонний корм
  • Якісне насіння — умова підвищення врожайності сільськогосподарських культур
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Хід польових робіт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.