Аграрний тиждень. Україна
» » УАК: ВР розглядатиме "зернові мита" 19 травня
» » УАК: ВР розглядатиме "зернові мита" 19 травня

УАК: ВР розглядатиме "зернові мита" 19 травня


Відповідно до оновленого розкладу роботи Верховна Рада України розглядатиме у другому читанні урядовий проект Закону № 8321 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та затвердження ставок вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур" на поточному пленарному тижні -19 травня 2011 року...

Це означає, що прийняття мит може відбулися з 1 червня ц.р., так як проектом закону передбачається набрання ним чинності з 1 числа місяця, що настане за місяцем, у якому буде опубліковано даний Закон. При цьому він має діяти до 1 січня 2012 року.

Якщо у другому читанні не відбудеться змін у набутті чинності цим законом, то мита таки будуть запроваджені з 1 червня ц.р., що суттєво позначиться на цінах закупівель зерна у товаровиробників (головним чином кукурудзи та пшениці) старого врожаю для цілей експорту. Й завдасть значних збитків зернотрейдерам при експорті раніше придбаного ними зерна.

Українська Аграрна Конфедерація





Схожі новини
  • ВР сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі, - Єфремов
  • Набуває чинності закон щодо скасування експортних мит на пшеницю та кукурудзу!
  • Янукович скасував зернове мито
  • Експерт: Україна втратила на експортному миту "маленький транш МВФ"
  • Текст законопроекту №8321-д «Про ставки вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур», який буде розглядатися парламентом 19 травня 201

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.