Аграрний тиждень. Україна
» » Розширено перелік банків для отримання компенсації за купівлю техніки
» » Розширено перелік банків для отримання компенсації за купівлю техніки

Розширено перелік банків для отримання компенсації за купівлю техніки


Кабінет Міністрів України розширив перелік банківських установ, до яких зможуть звернутися сільгоспвиробники для отримання 20% компенсації за придбання сільськогосподарської техніки та обладнання українського виробництва.

Зокрема, отримати часткову компенсацію можна буде не лише через державні банки, а й через банки, у статусному капіталі яких 75 і більше відсотків належить державі. 

За бюджетною програмою на 2017 рік передбачено 550 млн грн у рамках держпідтримки аграрних виробників. На 2018 р. планується збільшення до 900 млн грн, а у 2019-2021 рр. – до 1,5 млрд грн.

Перелік техніки, 20% вартості якої компенсується за рахунок коштів державного бюджету, включає 40 українських заводів-виробників – це майже 800 одиниць техніки та обладнання. Перелік розміщений за посиланням: //www.minagro.gov.ua/uk/ministry?nid=24055

З процедурою надання часткової (20%) компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва можна ознайомитися за посиланням. 

minagro.gov.ua.





Схожі новини
  • Затверджено перелік техніки з 20% компенсацією
  • Затверджено склад комісії з формування переліку вітчизняної техніки
  • Аграрії отримуватимуть часткову компенсацію вартості сг техніки
  • 30 млрд грн необхідно щорічно на оновлення с/г техніки
  • ТРИ ДЕРЖАВНІ ПРОГРАМИ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ АПК НА ПРИДБАННЯ ТЕХНІКИ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.