Аграрний тиждень. Україна
» » Херсонщина розвиватиме експорт плодоовочевої продукції
» » Херсонщина розвиватиме експорт плодоовочевої продукції

Херсонщина розвиватиме експорт плодоовочевої продукції


Меморандум про співпрацю в напрямку здійснення експортної діяльності плодоовочевої групи товарів Херсонщини було підписано під час обласного Форуму експортерів плодоовочевої групи товарів Херсонщини.

Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Херсонської ОДА.

Меморандум підписали заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук, директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Паливода, в.о. начальника херсонської митниці Михайло Закалінський та представник «Таврійського клубу експортерів» Павло Ярмій.

На форумі були обговорені питання виходу на міжнародний ринок херсонських виробників овочів, фруктів та продуктів їх переробки.

«Таврійський клуб експортерів», створений групою фермерів, має на меті допомогти саме виробникам плодоовочевої продукції вийти на європейські та азійські ринки.

«Втрачений російський торговельний ринок був хаотичним, та для розширення можливостей і постачання сільськогосподарської продукції до інших країн необхідне обов’язкове оформлення відповідних документів, адже експортний ринок Європи й Азії сертифікований і стандартизований, ‒ зазначив директор департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації Олександр Паливода. ‒ Саме тому товаровиробники Херсонщини навчатимуться правильно й вигідно співпрацювати з іншими країнами».





Схожі новини
  • Завдяки крапельному зрошенню на Херсонщині отримують 140-200 ц кукурудзи з гектара
  • В Херсонській області зібрано 1188 тис. тонн овочів
  • Міжнародний Торговий Центр готовий надавати технічну допомогу фермерським господарствам Херсонської області
  • На Херсонщині відкрився "Південний агропромисловий ярмарок "Фермер-2013"
  • Микола Костяк: «Будівництво оптового ринку на Херсонщині замотивує регіонального товаровиробника»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.