Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні зменшилося споживання свинини
» » В Україні зменшилося споживання свинини

    В Україні зменшилося споживання свинини


    У січні-серпні 2017-го українці з’їли на 1,5% менше свинини ніж за аналогічний період минулого року.

    Про це повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України» з посиланням на дані Економічного Дискусійного Клубу. Скорочення споживання відповідає меншим обсягам наявним на внутрішньому ринку.

    За даними оновленого балансу попиту і пропозиції м’яса та м’ясопродуктів внутрішнє виробництво свинини дещо поступається минулорічним показникам, а експорт навпаки — подвоївся.

    Згідно з коментарем Аналітичного відділу АСУ, обсяги промислового забою свиней за аналізований період також скоротилися на 1,5%, до 347,2 тис. т живою вагою. А експерти ЕДК прогнозують незначне скорочення сукупного споживання свинини та продуктів з неї у 2017 — в межах 1%.

    Проте, варто зазначити, що послаблення попиту на м’ясо в осінні місяці — звична сезонна тенденція, пов’язана з більшою пропозицією альтернативних джерел білку (риба, гриби, забій худоби присадибниками), а також реструктуризацією витрат населенням з початком опалювального сезону.

    Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





    Схожі новини
  • Дефіцит живця буде відчутнішим?
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Переформатування галузі свинарства
  • №4 (259)
  • №42 (254)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні зменшилося споживання свинини


У січні-серпні 2017-го українці з’їли на 1,5% менше свинини ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України» з посиланням на дані Економічного Дискусійного Клубу. Скорочення споживання відповідає меншим обсягам наявним на внутрішньому ринку.

За даними оновленого балансу попиту і пропозиції м’яса та м’ясопродуктів внутрішнє виробництво свинини дещо поступається минулорічним показникам, а експорт навпаки — подвоївся.

Згідно з коментарем Аналітичного відділу АСУ, обсяги промислового забою свиней за аналізований період також скоротилися на 1,5%, до 347,2 тис. т живою вагою. А експерти ЕДК прогнозують незначне скорочення сукупного споживання свинини та продуктів з неї у 2017 — в межах 1%.

Проте, варто зазначити, що послаблення попиту на м’ясо в осінні місяці — звична сезонна тенденція, пов’язана з більшою пропозицією альтернативних джерел білку (риба, гриби, забій худоби присадибниками), а також реструктуризацією витрат населенням з початком опалювального сезону.

Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





Схожі новини
  • Дефіцит живця буде відчутнішим?
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Переформатування галузі свинарства
  • №4 (259)
  • №42 (254)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.