Аграрний тиждень. Україна
» » інспектування на всіх етапах виробництва молочних продуктів
» » інспектування на всіх етапах виробництва молочних продуктів

    інспектування на всіх етапах виробництва молочних продуктів


    У с. Коблево Миколаївської області Швейцарсько-український проект з безпечності молока провів тренінг для фахівців територіальних органів та Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області. Метою навчання було підвищення обізнаності щодо важливості застосування найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів, застосування сучасного підходу інспектування на усіх етапах виробництва молочних продуктів.

    Теоретична частина тренінгу була зосереджена на особливостях впровадження найкращих практик, які використовуються для виробництва безпечного молока (відповідно до законодавства України і ЄС). Учасники поглибили знання щодо змін у системі контролю за безпечністю харчових продуктів, нових підходів до інспектування та застосування переліків питань (чек-листів) для перевірки.

    Тренінг включав і практичну частину: використання розроблених переліків питань для інспектування пункту закупівлі молока і молочнотоварної ферми. З цією метою група відвідала пункт закупівлі молока в с. Малохове Березанського району та молочнотоварну ферму в с. Острівка Очаківського району.  





    Схожі новини
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • На Херсонщині за 2013 рік збільшено реалізацію пшениці на 32%
  • Мінагрополітики сприятиме реалізації програми стимулювання споживання молока та молочних продуктів
  • Кабмін пропонує скасувати атестацію виробництва молочних продуктів
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

інспектування на всіх етапах виробництва молочних продуктів


У с. Коблево Миколаївської області Швейцарсько-український проект з безпечності молока провів тренінг для фахівців територіальних органів та Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області. Метою навчання було підвищення обізнаності щодо важливості застосування найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів, застосування сучасного підходу інспектування на усіх етапах виробництва молочних продуктів.

Теоретична частина тренінгу була зосереджена на особливостях впровадження найкращих практик, які використовуються для виробництва безпечного молока (відповідно до законодавства України і ЄС). Учасники поглибили знання щодо змін у системі контролю за безпечністю харчових продуктів, нових підходів до інспектування та застосування переліків питань (чек-листів) для перевірки.

Тренінг включав і практичну частину: використання розроблених переліків питань для інспектування пункту закупівлі молока і молочнотоварної ферми. З цією метою група відвідала пункт закупівлі молока в с. Малохове Березанського району та молочнотоварну ферму в с. Острівка Очаківського району.  





Схожі новини
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • На Херсонщині за 2013 рік збільшено реалізацію пшениці на 32%
  • Мінагрополітики сприятиме реалізації програми стимулювання споживання молока та молочних продуктів
  • Кабмін пропонує скасувати атестацію виробництва молочних продуктів
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.