Аграрний тиждень. Україна
» » Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину
» » Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину

    Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину


    Ринок диктує свої правила, сьогодні мало виростити якісну яловичину. Найскладнішим завданням стало - продати кожну частину яловичої туші із максимальним прибутком. Про це поінформував Євген Шатохін, міжнародний експерт з птахівництва та ВРХ.

    «Стара примітивна модель трейдингу напівтушами або чвертями не вирішить цю задачу. Ніхто у світі не торгує напівтушами, адже цей ринок не несе маржинальності. Він обмежений російським ринком та кількома іншими ринками СНД, де якість вторинна, а ціна первинна», - зазначив експерт.

    За словами Євгена Шатохіна, максимальна маржинальність досягається шляхом маркетингу на цільові ринки окремих відрубів, отриманих в результаті специфічних карт розробки туш.

    «І це не єдиний рецепт на шляху до успіху. Найбільші ціни дають країни арабського світу бажано за охолоджений продукт. А це в свою чергу передбачає халяльний забій, виключну гігієну виробництва та сучасний потужний "холодний ланцюг", якісні пакувальні матеріали, які забезпечать термін придатності охолодженого м'яса більше 90 днів та професійний потужний маркетинг», - підкреслив він.

    Про голові інструменти виробництва затребуваного охолодженого м’яса національний консультант FАО розкаже 24 листопада на першому конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress. Захід відбудеться в рамках виставки Ukrainian Food Expo.





    Схожі новини
  • Як отримати преміальну ціну на яловичину
  • У Києві відбудеться Конгрес експортерів Продовольства «Ukrainian Food 2016»
  • Експорт яловичини зріс на понад 60%
  • У Київській області найвища ціна на яловичину
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину


Ринок диктує свої правила, сьогодні мало виростити якісну яловичину. Найскладнішим завданням стало - продати кожну частину яловичої туші із максимальним прибутком. Про це поінформував Євген Шатохін, міжнародний експерт з птахівництва та ВРХ.

«Стара примітивна модель трейдингу напівтушами або чвертями не вирішить цю задачу. Ніхто у світі не торгує напівтушами, адже цей ринок не несе маржинальності. Він обмежений російським ринком та кількома іншими ринками СНД, де якість вторинна, а ціна первинна», - зазначив експерт.

За словами Євгена Шатохіна, максимальна маржинальність досягається шляхом маркетингу на цільові ринки окремих відрубів, отриманих в результаті специфічних карт розробки туш.

«І це не єдиний рецепт на шляху до успіху. Найбільші ціни дають країни арабського світу бажано за охолоджений продукт. А це в свою чергу передбачає халяльний забій, виключну гігієну виробництва та сучасний потужний "холодний ланцюг", якісні пакувальні матеріали, які забезпечать термін придатності охолодженого м'яса більше 90 днів та професійний потужний маркетинг», - підкреслив він.

Про голові інструменти виробництва затребуваного охолодженого м’яса національний консультант FАО розкаже 24 листопада на першому конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress. Захід відбудеться в рамках виставки Ukrainian Food Expo.





Схожі новини
  • Як отримати преміальну ціну на яловичину
  • У Києві відбудеться Конгрес експортерів Продовольства «Ukrainian Food 2016»
  • Експорт яловичини зріс на понад 60%
  • У Київській області найвища ціна на яловичину
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.