Аграрний тиждень. Україна
» » Що можна експортувати в Індію?
» » Що можна експортувати в Індію?

    Що можна експортувати в Індію?


    На ІІІ конгресі експортерів продовольства Ukrainian Food 2017  представник організації Inside India Trade Тарун Гупта представив перспективні ніші на індійському ринку, які можуть зайняти українські виробники. Він порадив при пошуку контрагентів в Індії намагатися встановити зв’язки з місцевими супермаркетами.
    «На жаль, супермаркети в Індії – це лише 5% торгівлі, а більшість імпортованих товарів продаються саме там. Однак ви маєте врахувати, що загальний ринок харчових продуктів в Індії зросте в два рази в наступні п’ять років», - сказав експерт.
    За його словами, українські виробники можуть представити на індійському ринку не лише рослинну олію (хоча ї її споживання має зрости у 2,5 рази до 2025 року), але й яблучний сік, тверді яблука, рибу, сири, йогурти зі смаками, молоко з підвищеним вмістом вітамінів.





    Схожі новини
  • Українські агровиробники та машинобудівники знайшли партнерів в Індії
  • Перспективні напрямки експорту українського часнику
  • Україна захопила ринок соняшникової олії в Індії
  • ЗЗР подешевшають?
  • Чай може подорожчати на 12%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Що можна експортувати в Індію?


На ІІІ конгресі експортерів продовольства Ukrainian Food 2017  представник організації Inside India Trade Тарун Гупта представив перспективні ніші на індійському ринку, які можуть зайняти українські виробники. Він порадив при пошуку контрагентів в Індії намагатися встановити зв’язки з місцевими супермаркетами.
«На жаль, супермаркети в Індії – це лише 5% торгівлі, а більшість імпортованих товарів продаються саме там. Однак ви маєте врахувати, що загальний ринок харчових продуктів в Індії зросте в два рази в наступні п’ять років», - сказав експерт.
За його словами, українські виробники можуть представити на індійському ринку не лише рослинну олію (хоча ї її споживання має зрости у 2,5 рази до 2025 року), але й яблучний сік, тверді яблука, рибу, сири, йогурти зі смаками, молоко з підвищеним вмістом вітамінів.





Схожі новини
  • Українські агровиробники та машинобудівники знайшли партнерів в Індії
  • Перспективні напрямки експорту українського часнику
  • Україна захопила ринок соняшникової олії в Індії
  • ЗЗР подешевшають?
  • Чай може подорожчати на 12%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.