Аграрний тиждень. Україна
» » З початку 17/18 МР ДПЗКУ закупила майже 1,5 млн тонн збіжжя
» » З початку 17/18 МР ДПЗКУ закупила майже 1,5 млн тонн збіжжя

З початку 17/18 МР ДПЗКУ закупила майже 1,5 млн тонн збіжжя


Станом на 27 листопада з початку 17/18 маркетингового року Державна продовольчо-зернова корпорація закупила майже 1,5 млн тонн збіжжя, з яких 1,3 млн тонн призначені для експорту, а 75 тис. тонн – для власної переробки. Про це наголосив в.о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Дмитро Гавриш.

«Також ми активно переходимо на прямі відносини із сільгоспвиробниками у питанні закупівлі зернових. В листопаді ДПЗКУ закупило у аграріїв 189 тис. тонн збіжжя, тоді як у посередників - 174 тис. тонн»,- зазначив керівник корпорації.

Окрім того, за словами Дмитра Гавриша, у нинішньому році збільшилась частка зерна, придбаного на власних елеваторах ДПЗКУ.

«Ми значною мірою покращили відсоток придбання збіжжя на власних елеваторах ДПЗКУ. Від початку 17/18 МР було закуплено 804 тис. тонн збіжжя, в той час як не на власних елеваторах – 619 тисяч тонн», - додав він.






Схожі новини
  • З початку 2017/18 МР філії ДПЗКУ переробили майже 73 тис. тонн зернових
  • ДПЗКУ прийняли на зберігання майже 2 млн тонн зернових
  • Філії ПАТ ДПЗКУ збільшують об’єми приймання зернових
  • ДПЗКУ закупила за спотовими контрактами понад 1 млн 700 тис. тонн збіжжя
  • Державна зернова корпорація прийняла на зберігання 1,7 млн ​​тонн зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.