Аграрний тиждень. Україна
» » 4-й Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій
» » 4-й Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій

4-й Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій


23-25 лютого 2018 року Асоціація AgTech Ukraine за підтримки Міністерства Аграрної Політики та Продовольства України організовує четвертий Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій - найбільший щорічний захід для креативної спільноти національного масштабу, присвячений технологічним інноваціям у агросекторі.


Спонсори події: Syngenta, Agro KMR, Ukragrocom


Це подія для ентузіастів та першопрохідців, конструкторів та винахідників, агрономів і зоотехніків, програмістів та інженерів, дизайнерів, бізнесменів, маркетологів та безлічі інших аграрних інноваторів. Це шанс проявити себе, розповісти про свої ідеї, знайти однодумців, створити команду та стати на крок ближче до здійснення мрії.


На вас чекають круті ментори, цікавий нетворкінг, особлива атмосфера та безліч можливостей для реалізації свого потенціалу! Давайте змінювати світ і будувати технологічне майбутнє агросектору разом!


Деталі та реєстрація - https://agtech.com.ua/hack2018/

Маєте круті ідеї, але вам бракує команди? Ми допоможемо вам знайти однодумців - просто розмістіть інформацію за посиланням https://goo.gl/2aAnMR


І до зустрічі на Всеукраїнському Хакатоні Аграрних Інновацій 2018! ;)






Схожі новини
  • Зустрінемося на AgTech Forum 2017
  • AgTech Forum: високі технології поєднуються з агросектором
  • Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій
  • Аграрні науковці візьмуть участь у програмі Horizon 2020 - Ярослав Гадзало
  • УКАБ шукає нові ідеї для агробізнесу серед студентів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.