Аграрний тиждень. Україна
» » На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року
» » На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року

    На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року


    На ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочалася підготовка до сезону 2018 року.

    Про це повідомив заступник директора Олександр Нікішин, передає прес-служба компанії.

    До питання підготовки тут відносяться доволі серйозно, адже хороше планування роботи і подальша модернізація виробництва — запорука успіху підприємства восени.

    Вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.

     

    «У сезоні 2018 року ми виходимо на рівень 10-10,5 тис. га посіву цукрового буряка. Сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», — запевняє Олександр Нікішин.

    На підприємстві кажуть, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак на Гнідавському цукровому заводі переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки буде потрібно, і не залишать сільгоспвиробників «сам на сам» зі своїми проблемами.

     

    //ukrsugar.com

     

     





    Схожі новини
  • Украина за январь 2018 г. экспортировала 421 тыс. т сои
  • Cygnet збільшив виробництво цукру на 5%
  • Посівна кампанія розпочалася у всіх без винятку регіонах, - Мінагрополітики
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року


На ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочалася підготовка до сезону 2018 року.

Про це повідомив заступник директора Олександр Нікішин, передає прес-служба компанії.

До питання підготовки тут відносяться доволі серйозно, адже хороше планування роботи і подальша модернізація виробництва — запорука успіху підприємства восени.

Вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.

 

«У сезоні 2018 року ми виходимо на рівень 10-10,5 тис. га посіву цукрового буряка. Сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», — запевняє Олександр Нікішин.

На підприємстві кажуть, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак на Гнідавському цукровому заводі переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки буде потрібно, і не залишать сільгоспвиробників «сам на сам» зі своїми проблемами.

 

//ukrsugar.com

 

 





Схожі новини
  • Украина за январь 2018 г. экспортировала 421 тыс. т сои
  • Cygnet збільшив виробництво цукру на 5%
  • Посівна кампанія розпочалася у всіх без винятку регіонах, - Мінагрополітики
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.