Аграрний тиждень. Україна
» » НААН України та Південна Корея збираються реалізувати інноваційні проекти
» » НААН України та Південна Корея збираються реалізувати інноваційні проекти

НААН України та Південна Корея збираються реалізувати інноваційні проекти



 

Україна та Південна Корея готуються до реалізації низки інноваційних проектів в аграрній сфері. Про це стало відомо після зустрічі президента НААН Ярослава Гадзала з Послом Республіки Корея в Україні паном Лі Янг Гу.

 

"Під час зустрічі обговорені обопільно прийнятні напрями співробітництва з відновлювальної енергетики, з розроблення модульної концепції "фастплант агро", зі створення Наукового парку, який забезпечить поєднання інтелектуальних ресурсів науки, виробничих і фінансових ресурсів бізнесу для реалізації спільних бізнес проектів в інноваційно-інвестиційно активних сегментах аграрного виробництва на ринку обох країн. Зокрема, відпрацювання механізму відбудеться через платформу «Агротехнополіс» на базі наукових установ НААН на прикладі виробництва комерційно-затребуваних культур; послуг дослідно-експериментальної бази аграрної науки з селекційно-технологічного забезпечення виробництва", - повідомляє прес-служба НААН. 

Наступна зустріч для конкретизації умов співробітництва та їх документального оформлення запланована на квітень місяць цього року. 


прес-служба НААН





Схожі новини
  • Україна та Німеччина будуть поглиблювати співпрацю в рамках аграрних проектів
  • Розвиток торговельно-економічних відносин є пріоритетним у співпраці України та Республіки Корея - Президент
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 19 вересня 2012 року (протокол №13) "Про продовження реформування аграрної науки"
  • До Дня науки
  • ДЕЛЕГАЦІЯ МІНАГРОПОЛІТИКИ У МОСКВІ ОБГОВОРЮЄ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО У ГАЛУЗІ АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.