Аграрний тиждень. Україна
» » Передбачає дієвий механізм запобігання спекуляціям
» » Передбачає дієвий механізм запобігання спекуляціям

Передбачає дієвий механізм запобігання спекуляціям


Земельна реформа передбачає дієвий механізм запобігання спекуляціям на ринку сільськогосподарських земель, заявив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, перебуваючи з робочою поїздкою в Криму.
За словами міністра, побоювання щодо можливого скуповування земель спекулянтами безпідставні, бо будуть запроваджені диференційовані ставки державного мита за посвідчення угод купівлі-продажу землі. «В законі чітко прописані норми для попередження спекуляцій. Землю невигідно буде перепродавати упродовж 10 років. Бо якщо ти продаєш її наступного року, 100% від вартості – державі, через рік – 90%, ще через рік – 80% і так далі», – повідомив Микола Присяжнюк.
Очільник Мінагрополітики також наголосив, що земельна реформа не дорівнює лише введенню ринку земель. «Земельна реформа – це цілий комплекс заходів, що включає розмежування та інвентаризацію земель, створення земельного кадастру, вживання заходів щодо підвищення родючості ґрунтів та багато чого іншого», - повідомив міністр.
Прес-служба





Схожі новини
  • Присяжнюк розповість усе про земельну реформу "Урядового кур’єру"
  • В.Янукович: влада зробить все, аби земельна реформа захищала інтереси людей
  • Запроваджується дієвий механізм проведення інвентаризації земель
  • МІНІСТР: ЗЕМРЕФОРМА ПЕРЕДБАЧАЄ СПРОЩЕННЯ РОЗМЕЖУВАННЯ ЗЕМЕЛЬ ДЕРЖАВНОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
  • Микола Присяжнюк: Власникам паїв потрібна земельна реформа, а не земельний референдум

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.