Аграрний тиждень. Україна
» » Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок
» » Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок

    Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок


    В Україні з робочим візитом перебуває місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини.

    23 квітня 2018 року з представниками компетентного органу Туреччини зустрівся перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук та керівники відповідних структурних підрозділів Держпродспоживслужби.

    В рамках місії фахівці Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина ознайомляться з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби, її територіальних органів. Також заплановані візити до центральної лабораторії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ), державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

    Крім того, представники турецької сторони проведуть інспекцію діяльності ряду господарств, що утримують ВРХ та забійних підприємств.

    За результатами роботи місії буде дана оцінка системи державного контролю за виробництвом м’яса яловичини. Під час зустрічі сторони обмінялися думками щодо подальшої роботи компетентних органів із зазначеного питання.

    Зокрема, були окреслені наступні дії щодо погодження та перспектив подальшого узгодження ветеринарних сертифікатів та підписання відповідних форм для експорту української яловичини до Туреччини.

    Представники турецької делегації зауважили, що Республіка Туреччина є однією із лідерських країн із споживання яловичини і їхня держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

    Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук наголосив, що компетентний орган України зі своєї сторони зробить все можливе, щоб експортні можливості для українських виробників сільськогосподарської продукції розширювалися, що стане вагомим поштовхом для розвитку агропромислового комплексу України.

     
    //minagro.gov.ua





    Схожі новини
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Україна працює над відкриттям ринку Гонконгу для продукції птахівництва
  • Інспектори з Китаю закінчили перевірку українських виробників яловичини
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок


В Україні з робочим візитом перебуває місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини.

23 квітня 2018 року з представниками компетентного органу Туреччини зустрівся перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук та керівники відповідних структурних підрозділів Держпродспоживслужби.

В рамках місії фахівці Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина ознайомляться з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби, її територіальних органів. Також заплановані візити до центральної лабораторії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ), державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

Крім того, представники турецької сторони проведуть інспекцію діяльності ряду господарств, що утримують ВРХ та забійних підприємств.

За результатами роботи місії буде дана оцінка системи державного контролю за виробництвом м’яса яловичини. Під час зустрічі сторони обмінялися думками щодо подальшої роботи компетентних органів із зазначеного питання.

Зокрема, були окреслені наступні дії щодо погодження та перспектив подальшого узгодження ветеринарних сертифікатів та підписання відповідних форм для експорту української яловичини до Туреччини.

Представники турецької делегації зауважили, що Республіка Туреччина є однією із лідерських країн із споживання яловичини і їхня держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук наголосив, що компетентний орган України зі своєї сторони зробить все можливе, щоб експортні можливості для українських виробників сільськогосподарської продукції розширювалися, що стане вагомим поштовхом для розвитку агропромислового комплексу України.

 
//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Україна працює над відкриттям ринку Гонконгу для продукції птахівництва
  • Інспектори з Китаю закінчили перевірку українських виробників яловичини
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.