Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики запрошує представників агросектору приєднатись до інвестиційного співробітництва з Китаєм
» » Мінагрополітики запрошує представників агросектору приєднатись до інвестиційного співробітництва з Китаєм

Мінагрополітики запрошує представників агросектору приєднатись до інвестиційного співробітництва з Китаєм


Під час чергового засідання українсько-китайської Робочої групи з питань інвестиційного співробітництва, що відбудеться у липні цього року в м. Київ, планується проведення бізнес-форуму, який сприятиме пошуку відповідних партнерів з обох країн.

Ця ініціатива – чудова можливість для українських агрокомпаній знайти партнерів для своїх проектів. Слід зазначити, що китайські інвестори мають серйозні наміри активно включатися до реалізації спільних проектів в агросекторі.

Мінагрополітики запрошує зацікавлені підприємства долучитися до реалізації Програми українсько-китайського інвестиційного співробітництва в агропромисловому комплексі, направивши пропозиції щодо інвестиційних проектів двостороннього співробітництва з КНР в АПК.

Всі отримані пропозиції будуть передані китайській стороні для їх ознайомлення із зацікавленими китайськими компаніями, банками та фондами з метою відбору потенційних учасників.

Відповідні пропозиції прохання направити до 06 червня 2018 року Департаменту міжнародного співробітництва (Роман Лисенко, тел.: 278-85-61, ел. пошта: roman.lysenko@minagro.gov.ua) у нижченаведеній формі англійською мовою. Наявність інвестиційних презентацій, бізнес планів чи інша додаткова інформація вітається.

Форми для заявок додаються у вкладені.

Нагадаємо: В рамках 3-го засідання Комісії зі співробітництва між Урядом України та Урядом КНР була підписана Програма українсько-китайського інвестиційного співробітництва в агропромисловому комплексі – важливий інструмент розбудови тісного співробітництва з Китаєм.

Мінагрополітики здійснює низку заходів для запуску зазначеної Програми.

 

Прес-служба Мінагрополітики





Схожі новини
  • Україна та Туреччина готові поглиблювати інвестиційні та торговельно-економічні зв’язки
  • Уряд прискорює виконання українсько-китайських домовленостей
  • Микола Присяжнюк відбув з робочою поїздкою до КНР
  • Віктор Янукович та Броніслав Коморовський підписали Програму українсько-польського співробітництва на 2013-2015 роки
  • ДЕЛЕГАЦІЯ МІНАГРОПОЛІТИКИ У МОСКВІ ОБГОВОРЮЄ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО У ГАЛУЗІ АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.